Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szingli nők miért nem tudnak ismerkedni?

Figyelt kérdés
Egy kolléganőmmel jól összevesztem, mert megmondtam neki, hogy saját maga tehet róla, ha nem talál pasit. Ha én szingli vagyok, akkor több fronton is próbálkozok, internet,baráti kör, rendezvények, vagy random utcán, boltban, ha éppen olyan a helyzet. Viszont nála ilyen nincs és más nőknél se látok ilyeneket. Az egyetlen praktika, hogy kidobják mindenüket és várják a sült galambot. Az, hogy odamenjenek egy szimpatikus sráchoz, vagy beszélgetésbe kezdjenek valahol az ki van zárva. Ez a mentalitás pedig, hogy "mert nekem jár" semmi eredménnyel nem kecsegtet, ne csodálkozzon az, aki így egyedül marad.
2018. jún. 8. 13:53
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Jaj most aztan itt varsz tamogatokat? Jol erzed te hogy nem kicsit bunko vagy, milyen jogon osztod ki? Mi kozod hozza? Na persze megneznem te mennyire okoskodnal, jarogatnal egyedul oda ahova felsoroltad...
2018. jún. 8. 13:56
 2/9 anonim ***** válasza:
28%
Azert mert neked van parod, az nem jelenti azt hogy alanyi jogod van itelkezni, nem vagy ettol SIKERESEBB ezen a teren!! foleg ilyen ostoba modon meg egy forumba is felirsz oregem :D Bar lenne igazsag a foldon ,hogy az ilyen csicska nok mas cipojet felhuzzak.
2018. jún. 8. 14:02
 3/9 anonim ***** válasza:
51%

A szingli nők nem akarnak ismerkedni. A környezetemben is van pár ilyen lány. Egy csomót panaszkodnak, hogy nem találnak párt és senkinek sem kellenek, de a kisujjukat sem mozdítják meg. Ha regisztrálnak tinderre, akkor csak dumálgatnak és egy sráccal sem mennek el randira. Amint valaki ezt megemlíti nekik vagy szóváteszi, hogy valamit talán rosszul csinálnak és kevesebbet kéne panaszkodni, azonnal besértődnek és hisztiznek, mint egy kislány.

Az előttem lévő hozzászólásokat pedig nem értem... Valószínűleg a munkahelyen beszélgettek, szóba került a téma, a kérdező meg elmondta a véleményét. Mit kellett volna csinálnia? Kussolnia és bólogatnia?

Egyre durvább ez az oldal... Egy férfi már el sem mondhatja a véleményét? Milyen leosztásról beszéltetek? Ti az életben is így kezelitek a titeket ért kritikákat?

2018. jún. 8. 14:25
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Szingli vagyok, de nem kétségbeesett. Sosem hittem abban, hogy jó kapcsolat lesz bármilyen ilyen kezdeményezésből.

Az ember tegye a dolgát és legyen nyitott az új emberekre, akikkel munkája vagy szabadidős tevékenységei során találkozik, de ne bsszon el időt, energiát arra, hogy másokat hajkurászik.

Barátokat sem úgy szerzel, hogy leszólítod őket, hanem találkoztok valami közös ügy kapcsán, rájöttök, hogy jól kijöttök egymással, a többi meg szövődik.

2018. jún. 8. 14:28
 5/9 anonim ***** válasza:
13%
gyoker
2018. jún. 8. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem mindenki akart párt magának, most én is jól érzem magam egyedül. :) F
2018. jún. 8. 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:
29%
Vannak az oszinte emberek es vannak akiknek baratai vannak. Nekem sincs baratom, nyugodjal meg. :D
2018. jún. 8. 15:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezen mondjuknkár összeveszni. Főleg olyannal, akivel akaratlanul össze van zárva az ember 😃

Szóval inkább fogadd el, és ha nyavajog, akkor... ebben a helyzetben a nőknek megértésre van szükségük. Tehát nembkell kivesézni, csak tudd meg az érzéseit a helyzetzel kapcsolatban, aztán ahogy kibeszélte magát, lenyugszik.

Tudja jól, hogy tehetne azért, hogy párja legyen, de egy hülyével mit tudsz tenni? 😃 látod, lesüllyedtél a szintjére, ovis veszekedés lett belőle szinte. Semmi értelme.

Szóval a helyzettel kapcsolatban ez a véleményem.

Maga a kérdés pedig így általánosító. Én nem ezt látom az elfogadottnak. Húgom pl olyan, mint te, több fronton igyekszik hozzáillő pasit találni, és még nagyon sok ilyen lányt ismerek. Deee inkább úgy veszem, hogy csak a kolleginád miatti düh miatt akadtál ki a sok tesze-tosza nőismerősödön, és ennek szól a kérdés. Így van? 🙂

2018. jún. 8. 16:45
 9/9 anonim ***** válasza:
65%
Lehetne 2018 az az év, amikor az emberek elkezdenek a saját kis életükkel foglalkozni, nem pedig másokéra próbálják rászívni magukat?
2018. jún. 8. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!