Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol próbálkozzak? Miért nem megy?
Kapcsolatra csak szép nőt képzelek el magam mellé akinél bepróbálkozok, az más helyzet ha nem szép nő, de valahogy más úton megismerkedünk és valami megfog benne (közös baráti kör, munka, vagy bárhol ahol van közös téma)
De amúgy bárki szóba jöhet kortól és méretektől független (de nemtől függően :D)
Csak az a feltétel, hogy titkos alkalmi vagy rendszeres szexkapcsolat.
Számtalan csúnya nő mondja, hogy ismerkedne össze jönne velem és jó fej vagyok. Mikor én elmondom a tényeket, hogy legyen csak szex, akkor meg egyenesen undorítónak neveznek. Mintha a nőnek nem lenne jó a szex...
Jól is nézek ki, van önbizalmam, de gyerekesnek és parasztnak találnak.
Nem értem, szerintem biztos rengeteg ember szexel, úgy hogy nem jönne össze vele a másik.
Van olyan barátom aki szerint jó az őszinteség, van aki szerint meg nem kellene elmondani, hogy arra megyek és akkor nekem adná magát a nő.
Szerencsére sok barátom van, jó munkám, pörgős életet élek, sportolok, így nem fér bele az időmbe hülyéskedni, 1-2 találkozás után felvetem az ötletet, de azért nem fogok összejönni valakivel, hogy csak szexeljek.
mondanám neki, hogy oké
de nem kapna pénzt :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!