Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem megy fel a tampon sehogy,...

Nem megy fel a tampon sehogy, mit tegyek próbálkozzak még?

Figyelt kérdés
Csak 2 cm megy fel aztán elakad nem megy tovább, fáj ha erőltetem. Próbáltam már guggolva, vagy egyik lábbal a kádon, állva, igy úgy amúgy de nem ment. Szűz is vagyok amúgy meg félek is hogy elszalitom a hártyát..
2016. máj. 8. 00:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%
Ha menstrualsz es ugy probalod felhelyezni akkor biztos sikerulnie kene hisz egybol be kellene csusszania. Ha pesig nem menstrualsz(bocs ha tevedek es ilyet feltetelezek de hallottam mar ilyenrol) akkor ne probalkozu vele. Vard meg meg menstrualsz. Es talald el a lyukat.
2016. máj. 8. 00:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Fölösleges, amíg pszichésen rágörcsölsz nem fog felmenni.

A tampon felhelyezés általában azért nem sikerül mert van valamilyen pszichológiai gát: Mi van ha toxikus sokkot kapok? Mi van ha kiszakad a zsinór? Mi van ha átszakítja a szűzhártyámat? stb.

Ha a vérzés nem csak csepegés, akkor a tampon felhelyezésnek sem kellene biológiailag akadályt jelenteni. Még egy szűz lány esetében sem.

2016. máj. 8. 00:48
 3/13 anonim ***** válasza:

A szűz hártyán van egy lyuk tehát az nem igazán akadályozhat főleg h gondolom nem extra tamponnal próbálkozol

Amúgy akkor próbáld amikor épp megvan mert akkor de fog rögtön csúszni..:)

2016. máj. 8. 09:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem felfelé, hanem hátrafelé kell tolni, talán ez lehet a gond. Változtass az irányon és a szögön, aztán csak érzed, hogy merre indul el. És lazíts.
2016. máj. 8. 15:23
 5/13 A kérdező kommentje:
Próbáltam már hátrafelé és jó helyre indul de elakad gyorsan még az elején. Vagy 10 tampont eldobáltam.
2016. máj. 8. 22:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Minivel próbálkozol? Olyankor, amikor mensizel rendesen? Mert ha nem vérzel eléggé, akkor nincs, amin csússzon. Silk touch borítású ob tampont használj, az még egyszerűbben felcsúszik. :)
2016. máj. 8. 22:41
 7/13 A kérdező kommentje:
Legerősebbkor sem tudom feltuszkolni... Amúgy is rövid ideig tart, a legerősebb része is csak fél nap. A többi már enyhébb és ilyenkor nem is próbálkozom.
2016. máj. 8. 22:46
 8/13 anonim ***** válasza:

Próbáld meg másfelé tolni vagy oldalra !

Nekem soha nem volt nehéz

Amugy meg ne aggódj nem fogja atszakitani a szűzhartyat !

De lazits meg ha nem lazitasz akkor a hüvely izmai osszehuzodnak Es nehezebb lesz

2016. máj. 9. 03:00
 9/13 anonim ***** válasza:

Felesleges, ne próbálkozz. Nem vagy érett a használatára és kész.

Míg totál rágörcsölsz, addig az életben nem fogod tudni felnyomni - márpedig te tiszta ideg vagy olyankor.

Nem kötelező tamponozni - bár nekem maga a megváltás, de míg nem tudtam felhelyezni, addig betéttel is elvoltam.

2016. máj. 9. 07:33
 10/13 A kérdező kommentje:
Igen rágörcsölök mert a betétet már nagyon nem szeretem mindig valahol, elöl vagy hátul túlmegy a cucc és már kiidegel. Akárhogy rakom, szoros bugyi, elég hosszú betét, akkor is, ha leülök hátrafolyik, ha biciklizek akkor előre. Ezért görcsölök csak rá, hogy miért nem sikerül már.
2016. máj. 9. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!