ez pont nem az a kérdés, hogy lehet-e engedni vagy sem. ha kényelmetlen a betét vagy sportol és azért lenne jobb a tampon, akkor "természetes", hogy használja. ez nem valami ördögtől való dolog, hogy tiltani kéne. csak fel kell hívni rá a figyelmét, hogy tampon felhelyezés előtt-után mosson rendesen kezet és ne hagyja bent fél napot.
2016. máj. 5. 16:26
2/8 anonim válasza:
Én versenyúsztam, amikor megjött (11 évesen) és emiatt az első menzeszemtől használtam. 19 vagyok és azóta is használok, semmi bajom nem volt még tőle, úgyhogy szerintem nyugodtan, csak olvassa el, hogyan kell.
2016. máj. 5. 16:26
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm egyébként ő szinkronúszik és eddig nem úszott mensi közben de most úgy gondoltam hogy jó lenne
2016. máj. 5. 16:41
4/8 anonim válasza:
Úgy gondolom, ahogy az első válaszoló írta. El kell neki mondani az előnyöket és a lehetséges hátrányokat, és ellátni a megfelelő használattal kapcsolatos tanácsokkal. Ezek alapján neki kell eldönteni, használja -e vagy sem.
2016. máj. 5. 17:40
5/8 anonim válasza:
Én 12 évesen, fél év menstruáció után kezdtem használni mert sport közben(lovaglás) nem volt kényelmes a betét, sőt sokszor átáztam...
Most 22 vagyok és azóta is azt használom. Csak erősebb napokra éjszakára használok betétet.
Nyugodtan engedd neki, csak mondd el hogy előtte-után mosson kezet, legyen nála törlőkendő, mert ugye kézmosás után a kilincset megfogja befelé menet, kézfertőtlenítő is jó. 8óránál ne legyen többet bent és úszásnál is a végén cseréljen mindenképpen, hogy a vizes ne legyen bent.
2016. máj. 5. 17:52
6/8 anonim válasza:
Ez nem az a kategória, hogy engedem vagy nem. A szülőnek ehhez úgymond nincs semmi köze. Mindenki maga dönti el, hogy használja vagy nem. Nyilván mondd el neki, hogy mire figyeljen, mi az előnye, hátránya, de a döntést hagyd meg neki.
19L
2016. máj. 5. 17:59
7/8 anonim válasza:
Persze en is akkor kezdtem el használni bár en sport miatt IS
Csak előtte magyarázd el neki amit nekem elfelejtettek
H időben cserélje es h első két nap bírja ki a betétet hogy ne fájjon annyira a hasa
Aztán 2-3 hónap után mehet végig a tampon!!:) világosítsd fel mindenről :)
2016. máj. 5. 19:49
8/8 anonim válasza:
Nyugodtan engedheti. En 14 eves vagyok es tampont hasznalok. En is szinkronuszok. El kell mondani hogyan kell hasznalnimit kell elotte utanna tenni, Meddig maradhat bent... Es minden rendben lesz. En nem is erzem mikor vizben vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!