Az normális hogy a 10 éves, negyedikes kislányom már fél éve menstruál? (az osztályából csak neki van meg)
Figyelt kérdés
2016. ápr. 28. 16:06
1/7 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy valóban normális e, de nem hiszem hogy baj lenne. Sok ember van akinek hamarább jön meg. Na de az szerintem is furcsa hogy tíz évesen van meg... Nem hiszem hogy aggódnod kéne e miatt. :)
2/7 anonim válasza:
Ezt most komolyan kérdezted? Még szép, hogy normális! Biztos te vagy az anyuka? Mert ennyit nem tudni azért ciki...
3/7 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen lány,és normális.
4/7 anonim válasza:
Persze, hogy normális. Van, aki már 8 évesen menstruál. Azért elég szégyen, hogy ezt te nő létedre nem tudod!
5/7 anonim válasza:
Nekem volt egy osztálytársam, akinek 8 évesen jött meg, kicsit érettebb volt nálunk. A legtöbb barátnőmnek 10-11 éves korában jött meg. Te is olyan lehetsz, mint az anyám, aki szerint 11 évesen túl korai menstruálni. Ilyenkor kicsit azért örülök, hogy nemcsak ő ilyen tudatlan. Nehogy bemagyarázd neki, hogy nincs rendben valami, ez természetes. Anya se akarta elhinni, azt hitte velem van a baj, de inkább vele nem stimmelt sok minden.
6/7 anonim válasza:
Persze hogy normális, bár szegényt nagyon sajnálom hogy ilyen hamar elkezdett ^_^
7/7 anonim válasza:
Nekem is 4.-ben jott meg, es most 7.-es vagyok es élek es virulok. Mondjuk eleg szar volt, mert sokszor volt, hogy emiatt nem mehettem osztalybulikra (strandosra) es nekem jott meg eloszor az osztályból, sőt meg a 2 évvel idősebb noveremnel is hamarabb jott meg! De am normalis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!