Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek csak a külső számít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek csak a külső számít, miért nem választja a legegyszerűbb megoldást?

Figyelt kérdés

Néztem a neten, hogy egyre élethűbb szexrobotokat tudnak már csinálni. Külsőre mindent ki lehet választani. Mond egyszerűbb mondatokat (pl hiányoztál, szeretlek) és tudja imitálni, hogy élvezi a szexet.

Egy használt autó ára, az igaz, de egyszer kell beruházni.

Nagyon sokszor látom, hogy semmi más igény nincs, csak a szép külső, és a szex. Minek kínlódtok párkereséssel?

#Kézenfekvő megoldás
2018. jún. 4. 16:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%

42-43 nem unod még? Olvasd már vissza a magadat, ki az a nyomorult, aki egy állandóan zsémbeskedő, önkritika nélküli emberrel leállna?

Kérdező, a szexrobotok egyrészt még mindig szinte kísérleti fázisban vannak, másrészt k....rva drágák. Szerinted egy átlag itteni embernek hány évtized kéne, hogy összekuporgasson rá?

2018. jún. 4. 17:42
 12/17 anonim ***** válasza:

hehe most még könnyű a nőknek találni...amúgy egy ilyen szárnyas fejvadászosdit én is elfogadnék,vagy westworld-öst...persze nem vagyok kegyetlen azért néha napján biztos be engednék egy két ázott párát(élő nő) is a házamba az eső elöl.

:D :D Aztán felkelsz és bilibe lóg a kezed..

Szerintem ezekkel csak még jobban tönkre tennénk a társadalmat,ami már így is teljesen elfajzott.

2018. jún. 4. 18:14
 13/17 anonim ***** válasza:
am is a hadseregé lesz ha megcsinálják meg a kèmkedèsre fogják használni nem guminőnek tudom de ha lenne akkor jó lenne
2018. jún. 4. 18:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Azért mert nem ez a legegyszerűbb megoldás.
2018. jún. 4. 19:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Azért komolyan milyen vicces már h emberek évtizedeket ölnek abba h legyártsanak egy feleséget amihez csak oda kéne menni szólni egy értelmes leányzónak :D érdekes mire nem képes a pánik :D
2018. jún. 4. 20:05
 16/17 anonim ***** válasza:
robotika a hadsereg miatt kell nem kefèlni plusz dolgozni de főleg ölni kémkedni a filmek schi fi kategóriája nem fantasy foglalkozik a robotikával [link]
2018. jún. 4. 20:23
 17/17 anonim ***** válasza:
A lányok többsége is csak egy nagyon élethű szexbábu.
2018. jún. 5. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!