Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek csak a külső számít, miért nem választja a legegyszerűbb megoldást?
Néztem a neten, hogy egyre élethűbb szexrobotokat tudnak már csinálni. Külsőre mindent ki lehet választani. Mond egyszerűbb mondatokat (pl hiányoztál, szeretlek) és tudja imitálni, hogy élvezi a szexet.
Egy használt autó ára, az igaz, de egyszer kell beruházni.
Nagyon sokszor látom, hogy semmi más igény nincs, csak a szép külső, és a szex. Minek kínlódtok párkereséssel?
42-43 nem unod még? Olvasd már vissza a magadat, ki az a nyomorult, aki egy állandóan zsémbeskedő, önkritika nélküli emberrel leállna?
Kérdező, a szexrobotok egyrészt még mindig szinte kísérleti fázisban vannak, másrészt k....rva drágák. Szerinted egy átlag itteni embernek hány évtized kéne, hogy összekuporgasson rá?
hehe most még könnyű a nőknek találni...amúgy egy ilyen szárnyas fejvadászosdit én is elfogadnék,vagy westworld-öst...persze nem vagyok kegyetlen azért néha napján biztos be engednék egy két ázott párát(élő nő) is a házamba az eső elöl.
:D :D Aztán felkelsz és bilibe lóg a kezed..
Szerintem ezekkel csak még jobban tönkre tennénk a társadalmat,ami már így is teljesen elfajzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!