Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ennél mérvadóbb bizonyíték arra, hogy a csajoknak mennyire számít a magasság?
Az a baj, hogy nekem vannak ismerőseim, akik 170 alatt vannak, és simán van barátnőjük, de ha ezt leírom, akkor odaböfögik, hogy kamuzok. Fotót meg belátható okokból + személyiségi jogok miatt nem linkelek random ismerőseimről.
Akik azért panaszkodnak mert nem veszik észre őket a nők a magasságuk miatt, azok ne feledjék ugyanezt amikor átsiklanak egy átlagos duci nő felett.
Sokan kaviárt akarnak, de csak szalonnát tudnak érte ajánlani.
"Nem rátok cáfolni akarok, de azt rohadtul nem értem, hogy miért hírességekkel dobálóztok. Az egy külön világ, meséljetek hétköznapi emberekről, mert nagyon sok példa van, és hitelesebb."
Valahogy ezekről a hírességekről nem tudom elképzelni, hogy a hírnevet és a sok pénzt megelőzően szűzként keseregtek volna a szobájukban, csak mert alacsonyak.
Dehát az miért érdekel titeket, ha bizonyítékot vár bárki is? :D Senkinek nincs bizonyítási kötelezettségetek, ti mondtatok egy hiteles embert, aki egy jó ellenpélda, és itt vége a részeteknek. Az hogy mit kezd az információval rá van bízva.
A sztárokkal dobálózás sokkal értelmetlenebb szerintem.
am én tök realista vagyok én pl 189cm vagyok kb majdnem mindenkinél magasabb álltalában kivéve pestet na mind1 de nekem mégsincs senkim és van egy ismerősöm eszméletlen a humora és olyan barátnője van hogy nem hiszem el. Vékony nálla alacsonyabb fekete hajú
szóval a humor az fontos azt veszem észre
Mindenkinek számít minden. Az, hogy kinek melyik inkább, az pusztán egyéni preferencia kérdése.
Az alacsony pasiknak is van életük során egy csomó nőjük, és a magas pasik is szenvedhetnek a magánytól. Hozzáállás kérdése, karizma és határozottság.
24: Pont ez az, hogy ők híresek, ismerték, ők a bizonyíték, hogy a magasság nem minden. De nektek nem jó, mert ti arra kerestek bizonyítékot, hogy a csajoknak 220 centi alatt nincs férfi.
172 cm az átlag férfi magasság. Erre hivatkozni, kb. annyi értelme van, mint hogy azért nem kellesz a nőknek, mert megvan a két szemed, bezzeg a kalózokra nedvesednek...
Nem a 172 centis pasikkal van gond. CSAK ti nem kelletek a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!