Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jártatok már úgy, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már úgy, hogy egy ember miatt már nem tudtok ugyanúgy nézni a nőkre/férfiakra?

Figyelt kérdés
Velem az történt, hogy egy szakítás után megismertem valakit, nem akart komolyat, de nekem jó volt, hogy elterelje a figyelmemet kicsit. Ó ha mentünk valahova együtt, mindig bámulta a többi nőt, és tudtam, hogy kb mindenkit lefektetne ha tehetné.. előtte nekem nem voltak ilyen gondolataim, de azóta ahányszor meglátok egy csinos csajt bárhol, egyből ez jut eszembe, hogy minden pasi ilyen, és mindenhol rengeteg csinos csaj van, ha lenne egy normális pasim, ő is folyamatosan kísértésnek lenne kitéve.. utálom ezeket a gondolatokat, és ezt csak ennek az egy pasinak köszönhetem:( mert persze időközben sikerült kicsit többet éreznem mint kéne.
2018. jún. 4. 09:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
És ha tisztességes férfival ismerkedek meg, akkor valószínűleg egymásra találunk. Én ezt nem csináltam volna senkivel, amit ez a pasi velem..
2018. jún. 4. 10:48
 12/20 anonim ***** válasza:

Most már mindegy. Figyelj, mindig lesz csinosabb nő, és vonzóbb pasas. Ennyi erővel akik tényleg elkötelezettek, azoknak is már rég szét kellett volna menni.

Egy kísértés fennállhat bármelyik félnél... és akkor máris annyi az egésznek?! Ha hűségesek, akkor nem lép át egy határt a dolog. Ha nem, akkor annyi.

Amúgy sok esetben a nők is kidobják a férfiakat, mert megunják. Eszerint nem csak az egyik oldal a fekete, a másik meg fehér.

2018. jún. 4. 10:59
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen ez nőnél és férfinél is egyformán igaz..De most nem azért h magamat reklámozzam én sosem csaltam meg 1barátnőmet se...sőt általában ha kapcsolatban vagyok nem igen barátkozok nőkkel...És ha a kedves kérdező nem áll szent akkor ő sem csalta még meg egy pasiját sem szal azért elenyészve de lehet gyöngyött találni a szemét dombon :) és pont ezért nagy az értéke...Ezért mondtam fölösleges feladni most ki vagy bukva ne is akarj igy kapcsolatott majd ha sikerül össze szedned magad ami akár évekig is tarthat utána kezdj neki.
2018. jún. 4. 11:25
 14/20 anonim ***** válasza:
"Igen az apám. Elhagyta a terhes anyámat. Velem évekkel később akart apukásat játszani." Hát ez azért jóval keményebb, mint valami szerelmi csalódás. :( Mégis itt páran egy szerelmi csalódás miatt megutálnak ismeretleneket is, meg naponta teszik fel a kérdést a "gonosz nőkről".
2018. jún. 4. 12:17
 15/20 anonim ***** válasza:
elnézést és "gonosz férfiakról".
2018. jún. 4. 12:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Én is egy szakítás után ismerkedtem meg egy pasival. Szintén többet éreztem mint ő, de neki csak arra kellettem. Azt mondta hogy ha kellene neki kapcsolat akkor se velem. Eléggé szíven ütött. Nem is annyira az hogy visszautasított, hanem hogy így. Ráadásul elkezdte nekem ecsetelni hogy mennyire imádja még mindig a r*b*nc exét aki félrek*rt a srác legjobb barátjával. De állítása szerint az ő hibája volt, mert elhanyagolta a csajt és hogy az a lány milyen tökéletes blabla. Szóval azóta tudom hogy a pasiknak a r*b*ncok kellenek.
2018. jún. 4. 13:43
 17/20 A kérdező kommentje:
Ez gáz..
2018. jún. 4. 16:14
 18/20 A kérdező kommentje:
Mármint ez az ember akiről írsz. Az ilyet kerülni kell.
2018. jún. 4. 16:17
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem, konkrét nemekkel nem volt ilyen. De az elmnúlt pár évben magamhoz képest rengeteg új embert ismertem meg és rengeteg (elsősorban nem szexuális) tapasztalatot szereztem velük. És tényleg nem tudok már rájuk ugyanúgy tekinteni, most tudatosult bennem, hogy anno milyen burokban éltem, mialatt csak a magam közeli ismeretségi köre volt a referenciacsoport.

Nem mondom, hogy mindent és mindenkit megértettem, de van már fogalmam arról, hogy mi mozgatja az embereket és milyen a világ "dinamikája". Az emberekről az átlagembernek fogalma sincs, ez az igazság. Az egyik oldalról végtelenül vak, sérülékeny és átverhető, aminek kivédését esküszöm, oktatni kellene, a másik oldalról pedig iszonyatosan sok időt öl értelmetlen dolgok elleni védekezésbe és alakít ki magában olyan szabályokat, amikkel csak a saját energiáit köti le. Párkeresés szempontjából is.

Veled ellentétben én pont emiatt inkább elengedni tanultam meg a dolgokat, mert a világ egyszerűen olyan, hogy sok dolgot benne az emberek csak maguknak fújnak fel és megkísérlik elkerülni az elkerülhetetlent, ráadásul félnek is tőle. Például eleinte én is féltem attól, hogy megcsalnak, hogy az milyen megalázó, hogy én nem vagyok elég jó nő xy-hoz képest... Aztán ahogy megismered csalfák és hűségesek gondolkodásmódját egyaránt és rákérdezel pár dologra náluk, amire korábban sosem tetted, rájössz, hogy egy teljesen torz képed volt addig eleve a szempontjaikról, az érveikről, eleve arról, hogy hogyan kerülheted ezt el és arról, hogy ez téged hogy minősít. Mert bizony, az embernek nem tepernie kell ezerrel az ellen, hogy a párja megnézzen egy csinos nőt, meg nem azzal kell kelni, hogy "csak ne csaljon meg" (én ilyen voltam), hanem elengedni ezeket a gondolatokat és elkezdeni élni. Olyan embert választani, akiben bízol, aki mellett el tudod engedni a gondolatot, hogy ilyet csinál, elfogadni a tényt, hogy az ember megnéz mindent, ami szép, akkor is, ha amúgy semmi mást nem akar vele kezdeni. És nem mellesleg, elfogadni magadat is, hogy vagy, aki vagy, nyújtasz, amit nyújtasz és ha te jónak érzed azt, amit teszel a párodért és úgy érzed, a saját értékrendedhez mérten többet nem tudnál adni, nem fogsz görcsölni azon, hogy úristen, mi van, ha megcsal. Mi lenne... Nem ez kell neki, mehet világgá. Nem olyan értékrendű ember, mint te, akinek fontos a hűség, mehet világgá. Nem képes megbeszélni veled a dolgokat, holott te vevő lennél rá és nem képes eléd állni bármivel, holott te az őszinteségéért sosem dorgálnád meg, bármennyire rosszul esik? Mehet világgá, mert neked ez az ember nem a társad, csak valaki, akiről azt hitted. És ha ez az ember félrelép vagy lelép, nem neked kell szarul érezned magad, ha te megfelelő felületet biztosítottál arra megrovás, hiszti és korlátozás nélkül, figyelemmel és odafordulással, hogy ezt elkerüljétek.

Mindig, mindenki ki lesz téve kísértésnek. Mindig, mindent és mindenkit képes lesz überelni valaki vagy valami. Ez is olyan, amit sok ember nem tud elfogadni és nem tud ehhez a tényhez úgy viszonyulni, hogy közben ő mégis ki akarjon magából hozni minél többet. Neked nem azon kell rugóznod, hogy ki jobb csaj meg ki ilyen, ki olyan és kiért hagynának ott. Mert hidd el, hogy van olyan ember, akinek az a kombó, aki te vagy, a magad külső jellegzetességeivel, stílusával, humorával, érdeklődésével, felfogásával, helyével és helyzetével, egy jackpot és valami, amiről úgy gondolja, hogy beengedné az életébe, mert hasonló, mint az övé és/vagy mert szimpatikus. Persze, nem azt mondom, hogy mindent fogadj el és szard le magad, de nem kell féltékenynek lenni másra és nem kell magadat rosszul érezned az érdeklődési köröd, a göndör tincseid vagy bármi miatt, mert van, akinek pont az a kombináció lesz az, ami pont tök szimpatikus és amit neki valónak érez, relatíve kevés rossz tulajdonságot és hátrányt látva benned (nyilván utóbbiak ellen te is dolgozhatsz magadon, de azt el kell fogadni, hogy az, amit te tökéletesnek tartanál magad helyett, más szerint egy gyász és egy hatalmas átok lenne az életébe-megint más szerint meg persze a mennyország is lehet). És sok ember működik úgy (sőt, szerintem az idő múlásával egyre többen jutnak el erre a pontra), hogy van valami, amire vágynak, x féle tulajdonság, más-más súlyozással és aki ezek közül a legtöbbet biztosítja még elfogadható mennyiségű negatívval, azt választják. És a legtöbben nem fognak egy jobbra várni, mert mint mondtam, jobb mindig lesz és ezzel fölösleges harcba szállni. Egyszerűen a legtöbb kapcsolatnál az "aki kapja, marja" elv érvényesül. Aki egybevág az elképzelésekkel és aki nem hoz annyi rosszat ezekkel a jó dolgokkal az életedbe, hogy ne érné meg vele lenni a boldog szingli élet helyett (egészséges embereknél nem teher szinglinek lenni amúgy, csak egy más állapot), azzal vagy. Azzal lépsz kapcsolatba és azzal kezdesz tervezni. És le fogod szarni, ha valaki jobb meg tud más extrát is, mert neked az, ami a párodban van, egyszerűen kielégíti a párkapcsolatban alkotott/várt szükségleteidet. És minél többet vagytok együtt, a kötődés és a közös élmények annál jobban tenni fognak azért, hogy leszard, ha egy állítólagos jó képbe kerül. Mert neked megvan a helyed.

Szóval egyszerűen csak tanulj meg úgy bízni másokban, hogy elfogadod a tényt, hogy igazán megbízni valakiben sosem lesz 100%-ban indokolt.:) Dehát, vállaljuk a kockázatot minden lépésünkkel eleve az életben. Minden levegővétellel, mert minden pillanatunkban benne van a veszteség és a sérülés lehetősége, de még a halálé is. De ez így van jól.

2018. jún. 4. 16:21
 20/20 anonim válasza:
Szép, hogy mindenkit átb*sznak.
2018. jún. 4. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!