Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mit gondoltok egy 23 éves elvált nőről?
Akkor számít, ha ezek után már nem akarsz férjhez menni. Akkor előny.
Egyéb esetekben hátrány.
van, akinek mindegy; van, akinek nem kell használat után.
van akinek mindegy, hogy együttélés vagy házasság, mert kizárt mind a kettő.
Miért fontos? Ismerkedni akarsz, s kaptál ilyen visszajelzést?
tapasztalatnak nem rossz, de nem ez határozza meg
lehet ez negatív és lehet ez pozitív hatással is rá!
Ez alapján nem vonnék le következtetéseket.
Aztán később kiderül, hogy mi volt ennek az oka, ez egy sorozat része vagy egyszeri kivételes eset.
Bocsi, de nekem kissé megmosolyogtató, konkrétan ez a kép ugrott be a szituról:
Félre ne érts, nem mintha siránkoznál, mint a képen, vagy elítélnélek (nem sok jogom lenne hozzá), csak ez a “23 évesen elvált” nekem ugyanez a kategória... olyan kis megmosolyogtató.
Mindenesetre nem gondolom kizáró oknak, és mint mondtam, nem is török pálcát feletted.
Ahogyan leirtad, szamomra egyaltalan nem csökkentene az eselyeidet.
Akkor jelentene hatranyt, ha egy vagy több indok miatt hazasodtal volna az alabbiakbol: Szülöi nyomasra, anyagi okok miatt, unalom, naivitas...
Az, hogy nem bantad meg, pedig csak akkor jelentene gondot, ha meg mindig öt tartanad eleted nagy szerelmenek. De az, hogy valakivel boldog voltal, de rajöttetek, hogy mar nem ugyanoda tart az utatok, egy erett gondolkodasra vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!