Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet párom úgy, hogy fiatalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet párom úgy, hogy fiatalon parókát kell hordanom? Fiúk, ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és lassan kihullik az összes hajam betegség miatt,de nem nő majd vissza. Parókát kell hordanom majd,pedig eddig a gyönyörű dús hajam volt gyakorlatilag az ékszerem. Ti összejönnétek egy olyan lánnyal,aki parókát hord? Illetve az ismerkedés mely fázisában szeretnétek ezt megtudni,már a legelején? Tanácstalan vagyok,félek,hogy így nem lesz esélyem szerelemre.
2018. jún. 3. 19:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
20 lehet, hogy ronda vagyok, de nők terén jobb az ízlésem, mint a helyes pasik nagy részének.
2018. jún. 4. 22:35
 22/22 anonim ***** válasza:

Én nem hordanám a parókát folyamatosan, mert iszonyat befülled alá a fejed - pl nyáron.

Valami laza kis kendő jobb lesz akkor, és már a legelején mondd el neki.

2018. jún. 5. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!