Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet párom úgy, hogy fiatalon parókát kell hordanom? Fiúk, ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?
köszönöm a válaszokat!
valaki kérdezte milyen betegség,egy hormonális probléma
egyébként nem kizárt,hogy pár év múlva lesz rá gyógymód,de most nincs még
aki képet kért: most még derékig érő hajam van,de most fogyott le annyira,mint amennyi egy átlagos embernek van,mert nekem alapból kb 2x annyi volt,szóval jelenleg hiába küldenék képet,nem látnál rajta semmit :D
Igen.
Nem tudom mikor érdemes ezt elmondani a másik félnek. Talán az 1-3 találkozónál, de ahogy érzed.
Itt bukik amúgy ki hogy mennyi felszínes meg szánalmas ember van. Állandóan prédikálnak a nőiességről meg a férfiasságról, de ha valami nem illik abba a képbe, amit a fejükbe sulykoltak, akkor megzavarodnak és jajveszékelni kezdenek. Elég gáz látni amúgy hogy a csávók attól érzik magukat férfinak, ha öltönyben és nyakkendőben pózolhatnak, miközben a feleségük úgy néz ki, mint egy prostituált. Ezt az idilli képet meg szájtátva bámulja a tömeg, aki hasonlítani akar.
Szóval valszeg nem egy felszínes, zokniagyú ember mellett fogod jól érezni magad :)
Ha velem történne ilyen, biztos nem hordanék a mindennapokra parókát. Akkor nincs ilyen probléma, hogy mikor mondjam el. Mindenki láthatná, hogy kopasz vagyok, ha rákérdez az okára elmondom, és kész. Ha amúgy nem vagy csúnya, lehet olyan ruhákat válogatni, hogy kopaszon is jól nézz ki.
36N
Na ez itt a gyakori. Leírja az ember, hogy ronda, vékony és/vagy szűz (bár ilyen tulajdonságokkal mi más lehetne?) és ok nélkül lepontozzák.
Egyébként Kérdező sok sikert, egy értelmes férfit ez nem fog zavarni!
18 viszont a kérdésre válaszoltam.
Tehát piros kezet akkor sem érdemelnék.
Egyébként azért a kérdező sem szeretné, ha torz pasik nyomulnának rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!