Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meneküljek egy ilyen lánytól?
Elmondom, hogy én hogy látom, aztán, hogy mit teszel ebből a magadévá, az már a te dolgod.
Ha egy szűz csaj "választ" téged, akkor tulajdonképpen nem is választ, hanem beletörődik, hogy téged dobott neki a gép. Nincs viszonyítási alapja, tehát választani sem tud.
Ha egy olyan csaj választ téged, az korábban több fszt fogott, mint kilincset, akkor nyilván tudsz valamit, amit más nem. Tudom magamról; minél több partnere volt valakinek, annál válogatósabb, annál nehezebb nála megütni a mércét. Nem is csoda, hiszen ő egy jó ember, szerethető partner lett. A kudarcaink faragnak ugyanis embert belőlünk, belőlük tanulunk a másik nem gondolkodásáról, lelkivilágáról annyit, hogy mi magunk is szerethető partnerré érjünk.
Nekem közel ötven felejthető kapcsolatomba és egy elrontott házasságba került megtalálni azt a nőt, aki az élet MINDEN területén méltó partnerem, imádni való társam tud lenni. Neki is sok partnere volt előttem. Ő is az igazit kereste, és ő sem alkudott meg félmegoldásokkal. Mindkettőnknek volt tehát viszonyítási alapunk bőven. Mindketten tudtuk, mit keresünk, és hálát adtunk a sorsnak, amiért egymásban megtaláltuk azt.
Egy partnernek soha ne a múltját firtasd! A múltunk nem életfogytos ítélet, hanem lépcsőfokok sora. Általuk váltunk olyanná, amilyenek ma vagyunk. Ha et nem tudod elfogadni, korai még a párválasztáson törni a fejedet.
60F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!