Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy jóképű, magas fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy jóképű, magas fiúnak miért nem volt még barátnője 21 évesen?

Figyelt kérdés

Sokunknak tetszik, és sokáig azt gondoltuk róla, hogy azért tűnik olyan zárkózottnak és felületesnek, mivel egy óriási egoista. Később azonban kiderült, hogy nagyon önbizalomhiányos, és nem mer csajozni sem. Még most sem értem igazából, hogy miért. Mivel én közelebbi kapcsolatba kerültem vele így volt olyan szituáció, amikor megkérdeztem, de nem tudott/nem akart rá felelni. Nem csak a külső, a belső tulajdonságai is jók, így kicsit érthetetlen, mert nem 16 éves már.

Szerintetek mi lehet a problémája egy ilyen személynek?

2018. jún. 2. 20:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A bullshit-et tolják mindenkinek, de a nők végül úgy is csak a legkiválóbb alfahímekkel kezdenek. :) F
2018. jún. 5. 11:06
 12/16 Juliusz48 ***** válasza:
Arra még nem gondoltál, hogy esetleg enyhén autista a fiatalember, akinek minden változás óriási problémát jelent?
2018. jún. 10. 07:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg ti csajok nem jöttök be neki/nem vagytok annyira szépek, mint gondoljátok.
2018. jún. 10. 19:33
 14/16 anonim ***** válasza:
"nem 16 éves már" :D Azért a 21 és a 16 év majdnem ugyanaz így 31éves fejjel visszagondolva. Semmivel nem másabb. "OLyan szituációban, ami minden férfi álma" Biztos? Hogy egyértelmű voltál? Milyen szituáció? Nemrég olvastam itt egy olyat, hogy a csaj nem érti mi baja a srácnak, miért ilyen mulya, hogy nem veszi a lapot, pedig ő elément az egyetemen. Érted, elément amikor órája volt. Hát ez 100000% egyértelmű jel. Végülis anno csak a fél egyetemmel kísérgettük egymást. Balfék fiúk, nem értik a frankót. (31/F) És igen, egyáltalán nem tudni mit akartok és nem, nem vagytok egyértelműek.
2018. júl. 19. 22:17
 15/16 A kérdező kommentje:
Már mindegy, azóta már nem téma a srác. Valószínűleg ilyen és kész, abban sem vagyok biztos, hogy később majd változni fog. Ha tudni akarod a bizonyos szituáció az volt, hogy vele aludtam és meztelenül fekve kérdeztem tőle miután lefeküdtünk, hogy mégis miért ilyen kis félénk, hogy még megcsókolni sem igazán mer.
2018. júl. 19. 22:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Értem, így azért másabb. Bár elérte, hogy meztelenül feküdjetek, tud valamit :) Hogy miért félénk, azt viszont kizárólag ő tudhatja, és igazad van, lehetséges, hogy ilyen marad. De adj neki időt azért valamennyit, hátha észbe kap.
2018. júl. 20. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!