Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogyhogy nem vágytok erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyhogy nem vágytok erre és nem vagytok képesek ezt megérteni?

Figyelt kérdés

Hogyhogy ilyen sokan vannak itt azok, akik nem tudják felfogni, milyen érzés úgy a párodhoz érni, hogy szépnek tartod? Hogy szívesen érsz hozzá és öleled át, hogy kívánod? Hogy egy csókjára is felizgulsz és szinte nem is bírsz ki egy percet, hogy ne érinthesd meg az arcát, a haját vagy a testét?

Miért van az, hogy az itteni emberek ennyire álszemérmesek és képtelenek elismerni, ha egy másik embertársuk valamilyen (külső) tulajdonság miatt egyáltalán nem tart férfiasnak vagy nőiesnek egy embert? Hogy vannak szempontok, amik alapján válogatunk és az ellenségemnek sem kívánnám (ha lenne), hogy egy olyan ember alatt feküdjön vagy olyan fölé hajoljon szex közben, akitől undorodik? Akit visszataszítónak tart a súlya, az arcvonásai, a szaga vagy bármi miatt? Tudom, hogy ez sokaknak fáj, de miért nem lehet elfogadni, ha valakinél meghatározza a szexuális vonzalmat a másik mosolya, izomzata vagy bármi?

Tudjátok, milyen átkozott jó érzés egy feszes, szép testhez hozzáérni és mennyire jó, mikor valaki téged is annyira kíván emiatt, hogy megőrül érted? Mikor élvezettel néz rád és le sem bírja venni rólad a szemét? Sok embert szebbé tesznek a belső tulajdonságai is, de miért nem lehet megérteni, hogy nem a lelkével bújsz ágyba, nem azt szagolod, érinted az ujjaiddal, nem azon simítasz végig, nem abba markolsz bele és nem arra áll fel/nedvesedsz be. Miért kell nekem szarul éreznem magam amiatt, mert a szép arcok és szép testek tetszenek nekem és miért törvényszerű, hogy egy ilyen küllem értéktelen belsőre? Nem tudom felfogni, hogy élhetnek egyesek ekkora önfelmentésben és önámításban és miért él egyesekben az a kép, hogy aki szép és vonzó, az automatikusan rohad belülről és biztos a külseje miatt lesz rossz ember... Miért az én jóanyámat, ha csak azzal kezdek, akit minimálisan legalább tudok kívánni? Miért kell ezért bárkit hibáztatni, vagy hőbörögni, hogy "szarul választasz, mert szépet választasz"?

2018. jún. 1. 17:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Számít persze nem néz le e-miatt senki!Ha így érzel éld e szerint az életed. Miért ne lehetne ezt megérteni? Nem egy formák az emberek vágyai ez így van jól! Egészségedre!
2018. jún. 1. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!