Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet provokatîv kérdés, de 20-30közti "van gyerekem (vannak gyerekeim elváltam), szüleimmel élek (újra) láncdohányos vagyok"nőkkel mi a jövőkép, egy átlagos pasi milyen lehetőséget lát bennük?
Figyelt kérdés
...a szexen kîvűl,amibe jó esetbe nem rondît bele a gyerek.
Igazából a" láncdohányos vagyok" ami nekem luxusnak vagy inkább akadályozó tényezőnek látszik. Ha önálló háztartás melett a gyereket jól ellátva meg tudja tenni akkor semmi gond. Elméleti kérdés,"mi közöd hozzá?" ,"nem a te dolgod"válaszokat hagyjuk.
2018. jún. 1. 17:06
11/18 anonim válasza:
Egy átlagos pasi szexen kívül semmilyent. Általában ezekkel a nőkkel hasonló kaliberű férfiak jönnek össze. Túlsúlyos, melós, minden nap piálós emberkék.
12/18 A kérdező kommentje:
11es hát igaz.
2018. jún. 1. 18:18
13/18 anonim válasza:
Milyen jövőkép? Hát elég depressziós.
14/18 A kérdező kommentje:
Pl egy 1,5-2 szobás normálisan berendezett otthonos kis lakás. Évente 1hét belföldi nyaralás? Középkategóriás 5-10év közti autó,karbantartva. Minimális tartalék ,ha elromlik valami akkor ne legyen fejtörés.
2018. jún. 1. 18:27
15/18 anonim válasza:
Részemről semmi, de aki ebben benne van nyilván tudja a választ, hogy kivel és miért van együtt.
16/18 anonim válasza:
Nemrég találkoztam társkeresőröl egy pasival,kb 2 hétig dumálgattunk,aztán beültünk egy sörre,szimpi volt.Lett második randi,majd ott már komolyabban érdeklődtem a céljairól,hátteréről.Hát nagy vonakodva bevallotta,hogy elvált 3 gyerekes apuka(4,6,11 éves gyerekek),most rakták ki az albiból amit nem bírt tovább fizetni,mert a gyerektartás miatt nem telik rá neki,és most épp a tesójánál húzza meg magát,de nyugodtan felmehetünk,mert most épp nincsenek otthon.Utána meg nem érette miért mondom,hogy bocs de mást terveim vannak(aznap estére,meg hosszú távon is).És az ilyen férfiak mit várnak?
17/18 A kérdező kommentje:
16os elgondolkodtató történet. Ő is láncdohányos?
2018. jún. 4. 23:38
18/18 anonim válasza:
Láncdohányos - kizáró ok
Gyerek - ha azért más is érdekli a nőket és van élete meg érdeklődési köre a gyereken kívül, akkor talán elmegy
Szülőnél és - mindegy, ez nem kizáró ok
46F, 5 éve szingli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!