Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagyrészének miért ilyen rossz a kommunikációja online?
Mindig panaszkodnak hogy a pasik így hülyék úgy hülyék, nem lehet velük beszélni.
Közben meg a nők nagyrészével folytatott online ismerkedés kb úgy néz ki, hogy 95%-ban full egyoldalú az egész, még azokkal a nőkkel is, akik konkrétan ők írtak rám, hogy ismerkedni szeretnének. És a kezdetektől fogva ilyenek, nem a beszélgetés közben válnak ilyenné. Felőlük semmiféle érdeklődés nincs, rámköszönnek, és várják hogy interjúztassam őket, vagy én nem tudom...
Mi lehet a fejükben ilyenkor?
32F
"Nem hiszem h buta lenne a csaj, fosulira jar."
Semmit nem jelent, a főiskolákon is rengeteg a buta csaj.
Egyébként miért van az, hogy az én válaszomat, miszerint a legtöbb nő túl buta, hogy beszélgetni tudjon (amit minden férfi egyébként is tud), törölték, miközben valaki trollkodásból beírta ugyanezt a férfiakról, és az meg maradthatott?
Aha, amikor már 5 perce vörös fejjel vigyorgok zavaromban és egy értelmes mondat se hagyja el a számat...nem az aranyos jut eszembe :D pedig eskü, hogy nem vagyok annyira buta!
Simán lehet, hogy hasonló lányokkal próbálsz meg beszélgetni, azért kell neked faggatnod őket.
De a legjobb, ha tőlük kérdezed meg, miért ennyire visszafogottak. Hátha tud valami normális magyarázatot adni rá.
"nekem sose volt olyan problémám, hogy nem írok rá valakire, aki tetszik, mert ő a fiú, kezdeményezzen, vagy könnyű préda leszek a szemében. Hát pont nem érdekel, akkor is írok, ha tetszik"
Ez mondjuk egy korrekt hozzáállás. Bár ha mindkét fél ilyen, akkor szerintem a férfinak fogják inkább felróni, mint a nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!