Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy a nőknek mindig jut férfi, sok férfinak meg egy nő sem, az azt jelenti, hogy több nő egy férfin osztozkodik?
Például alakulhat így 10 férfi 10 nő kapcsolata egy év alatt
1 férfi, aki egy éven belül a 7. barátnőjével jön össze
1 férfi akinek 2 szeretője van egyszerre ez idő alatt, akik osztozkodnak rajta
1 férfi, aki tartós kapcsolatban van 1 nővel
7 férfinak nincs barátnője?
Mit ad ki melyik társkereső?
Különböző korosztályok vannak, elképzelhető, hogy társkeresőn 15-30 éves korig a férfiak 5%-a talál nőt komoly kapcsolatra 30-45 között 20%-uk, 45 fölött meg 35%-uk, nem?
Ez egy hamis statisztika.
Tudom, hogy nem vigasztalja meg azt, aki statisztikákkal akarja sajnálni magát, de elég sok nőt ismerek magam körül, akik hiába csinosak, iskolázottak, önfenntartók, s hiába mászkálnak közösségi programokra meg dolgoznak együtt egy vagon egyedülálló hapsival, senkinek az érdeklődését nem keltik fel. Semmilyen célra, semennyire sem.
A futó párkapcsolatom előtt én is elmondhattam ezt magamról 3 évig, mert azalatt egyetlen láncdohányos bárzongoristának sikerült leszólítania engem a buszon, akivel persze ha nem ugrok rögtön ágyba, én vagyok a "túl válogatós" - legalábbis az itteni közvélekedés szerint. :D Én viszont - sok más nőhöz hasonlóan - nem tartom alternatívának a "szexkapcsolatot", így számomra úgysem pótolna hiányt, tehát minek mennék bele.
Az ezen az oldalon is kitűnik, hogy ha a nő nem alél el rögtön attól az egy férfitól, aki figyelemre méltatja, akkor beképzeltkr., aranyásó, minek él az ilyen.
Miközben az egyedülálló férfiak ugyanúgy masszívan kiszelektálják és rá se hederítenek a hasonló cipőben járó nőkre. Ahogy ez a kérdés is mutatja: ezek a nők nem is léteznek számukra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!