Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon magas férfiaknak (190+) milyen problémáik vannak társkeresés terén?
Van hogy emiatt nehezebben tudtok ismerkedni? Mivel ti is magasak vagytok preferáljátok a magas nőket?
Pusztán kíváncsiságból tettem fel ezt a kérdést és semmi rossz szándék nincs mögötte. ☺
Nyilvánvaló tény, hogy nagy általánosságban a magasabb férfiak előnyben vannak. De ebből nem következik sem az, hogy automatikusan minden nőnek bejönnek, sem az, hogy aki alacsonyabb annak ne lenne egyáltalán esélye.
Az már egyéni ízlés kérdése, hogy a magas vagy az alacsonyabb lányok jönnek be. Fordítva ez már nem igaz.
Mindenféle.
A "190+ magas férfiak" nem homogén csoport.
Pár 190-nél magasabb férfi ismerősöm problémája:
- fél a nőkkel beszélni
- nem jön be egy nőnek se
- nem talál senkit aki tetszene neki, jól kijönnének
- még 3 évvel a szakítás után is az exébe szerelmes, nem érdekli senki más
- tele van tetoválva, emiatt sok csajnak nem tetszik
Gondolom ennél még többféle probléma lehetséges, ezek csak a közelebbi baráti körömből voltak példák.
Pl. a múltkor nagyon néztem egy csajt buszon és mikor le akartam szállni, izomból lefejeltem a kapaszkodót. Az pl. kellemetlen volt. :D
Egyébként úgy vettem észre, hogy átlag feletti magassággal (193 cm) a magas nőknek nem annyira jövök be. Eddig mindig az alacsony vagy az átlagos magasságú nők voltak érdeklődőbbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!