Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan 165-170-es pasi, aki ha +10-15 centivel lenne magasabb, akkor álompasinak számítana?
Figyelt kérdés
Így viszont csak egy guggoló mellszobor a csajok szemében. Azért kérdezem, mert fültanúja voltam már olyan beszélgetésnek, amikor két csaj arról diskurált, hogy "Annyira jóképű fiú, ha magasabb lenne, akkor álompasi lenne, de így felejtős". Nekem is van egy haverom, aki férfi szemmel is elég helyes, de folyamatosan szélmalomharcot vív a lányokkal (1-2 alkalmi kaland összejön azért) és az az érzésem, mintha szegényt állandóan kihasználnák. És azért itt is elég sok kérdés van, ahol alacsony pasik a reményvesztettségüknek adnak hangot.2018. máj. 29. 18:58
11/11 anonim válasza:
Aki +10-15 centivel álompasi lenne az 170 centivel is jó pasi.
Nem vagyok álszent, vitathatatlan tény, hogy 180 centisen sokkal előnyösebb helyzetben lenne és vonzóbb lenne a nők többségének szemében.
De csak a magassága miatt nem lesz sikertelen, ha a többi rendben van.
#8 milyen gondok szoktak még lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!