Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, kifejtenétek nekem, hogy mitől jó egy jó pasi?
Rossz pasiból is válhat valaki jó pasivá?
Milyen tulajdonságok tesznek valakit olyanná, akire azt mondjátok, hogy jó pasi?
Külső és belső tulajdonságokat is írjatok kérlek.
Az érdekelne, hogy ez veleszületett adottság kell legyen, hogy valakinek olyan az arca és a testalkata, hogy ezután már mindegy mit vesz magára és hogyan viselkedik, vagy más is kell?
Én például pont egy elég rossz külsővel rendelkező fickó vagyok, aki sem arcra, sem testalkatra nem vonzó, hogyan tudnék megváltozni?
Eléggé magam alatt vagyok és tudom hogy rosszak az esélyeim, de nem szeretném feladni. Rengeteg olyan kérdést látok, ahol nők írnak a problémáikról már a kapcsolatban, mert összejöttek valakivel, aki nem törődik velük, vagy egyéb gondok vanank. Szóval látom hogy érzelmileg fejletlen fickók rohangálnak. Az utcán is sokszor ezt látom. Gyakran kőbunkó embereket, szép nőkkel. Persze lehet egy szép nő is bunkó, nem férfi privilégium :)
Szóval egy olyan helyzetben vagyok, ahol nem érzem jól magam, és szeretnék változtatni és változni, de nem teljesen tudom hogyan és merre. Meg nem igazán van önbizalmam sem és jó lenne egy kis útmutatás
Inkább úgy fogalmaznék, hogy az adottság (külső tulajdonság) szükséges, de nem elégséges feltétel. A magasság (min. 175, de sokkal inkább 180 cm) és a férfias alkat (széles vállak, nem gyurmaszerű de férfias idomok) nagyon fontos csakúgy mint a markáns férfias arcvonások. Ezek közül csak az alkaton lehet némileg változtatni, de sajnos ez van. Ezek után jönnek csak a belső tulajdonságok, amelyek azért szintén fontosak, mert hiába a jó test, ha az illető bunkó/tutyi-mutyi. Fontos a férfias kisugárzás, határozottság, magabiztosság, céltudatosság (pl. karrier) és jó humor. Fontos, hogy empatikus és gyengéd, de egyben erős és domináns is legyen (attól függően milyen élethelyzetről van szó). És magam ellen beszélnék, ha azt mondanám, hogy ennyi elég. Igen... az ágyban is legyen tapasztalt és elég férfias. Méretet direkt nem mondok, mert azzal csak felkavarnám itt az állóvizet és nem vágyom arra, hogy mindenki kiosszon az ízlésem miatt.
Számomra ilyen egy nagybetűs férfi. Szerencsére az eddigi párjaim mind ilyenek voltak és a mostanival is egy álom minden egyes napom. Remélem tudtam hasznos dolgokat írni. :)
Ez kulsoleg es belsoleg is ember fuggo. Lehet valaki nekem jo pasi de masik 10 nek nem az, es ugyan igy forditva minden egyes embernel.
Valaki a szoket mas a barnat, valaki egy muvesz lelku ferfit mas macsot a harmadik rockert es a tobbi tart jo pasinak.
Ami szerintem kozos, az a kisugarzas, es a hasonlo erdeklodesi kor a partnerben, akarmilyen is legyen az idealja.
Nem tudom, milyen a "jó pasi", ez egy elég elvont fogalom, olyan, mintha mindenkinek kicsit mást jelentene, de mégis ugyanazt, és szeretünk úgy tenni, mintha egyértelműen lehetne definiálni.
Sokféle srácot/férfit találtam már szexuális és romantikus értelemben vonzónak, számomra mind "jó pasik" voltak. Szerintem ha van egy stílusod, karaktered (és azt az öltözködésed meg úgy en bloc a megjelenésed is tükrözi), ami felhívja rád mások figyelmét, ha magabiztos vagy, közvetlen, nem feszengsz, jó kedélyű vagy és nem veszed túl komolyan az életet, akkor már jó úton haladsz. Nem gondolom, hogy a markáns arcvonásokon, a magasságon vagy a széles vállakon múlna, főleg, hogy én pl. imádom azokat a pasikat, akikben van egyfajta kisfiús báj.
Azt csak kisbetűsen jegyzem meg (mivel említetted a párkapcsolatokat), hogy ahhoz, hogy járni kezdjek valakivel, nem feltétlenül kell pont ilyennek lennie.
Külső, aztán a belső, ebben a sorrendben. Külön-külön mindkettő kevés.
#2 "Fontos, hogy empatikus és gyengéd, de egyben erős és domináns is legyen"
Ilyen nem létezik, mert ELLENTÉTES alapvető személyiség típusok tulajdonságai. Mintha azt mondanád, hogy legyen kövér, de egyben sovány...
A domináns éppen azért domináns, mert nem empatikus. Aki meg empatikus, az lemond a dominanciáról.
Erős lehet a domináns is és az empatikus is.
De a domináns és empatikus az két nemhogy különböző, de alapvetően ellentétes személyiségtípus.
Vagy a azavak jelentését nem ismered vagy a párod személyiségét.
#8: "Ilyen nem létezik, mert ELLENTÉTES alapvető személyiség típusok tulajdonságai."
Te csak játszod az értetlent? Miért lenne ellentétes? Szerinted egy igazi nagybetű férfi ugyanúgy viselkedik a pici gyermeke társaságában vagy egy romantikus estén mintha egy konfliktushelyzetet kellene megoldania pl. a barátnője exével? Én belső tulajdonságokról beszéltem, a külső tulajdonságok tényleg nem lehetnek ellentétesek.
#9 mert alapvetően 2 ellentétes tulajdonság vagy személyiségtípus ellentéte.
Ne szélsőségekben vagy egy-egy kiragadott példakban gondolkozz.
Természetesen egy domináns ember is tud empatikusan viselkedni bizony szituációkban esetenként. De alapvetően nem az alaptermészete. Ugyanígy fordítva egy alapvetően empatikus, megértő ember is képes lehet időnként domináns viselkedést mutatni, de alapvetően nem domináns a személyisége.
Magyarul vagy alapvetően dominánsan viselkedik az esetek nagyrészében, de időnként ha a helyzet úgy kívánja képes empatikusnak lenni, vagy pedig eleve empatikus emmber, aki hmnéha ha szükséges tud domináns is lenni.
Egyszerre ez a két tulajdonság, mint alapvető jellemzés vagy ha úgyvtetszik személyiség típus kizárja egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!