Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Emberek, kérem valaki segítsen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek, kérem valaki segítsen. Jelenleg az elhalálozás környékén vagyok. (? )

Figyelt kérdés

Kis bevezető:

Találkoztam egy fiúval. Az első perctől kezdve az ájulás kerülgetett, úgy lenyűgözött. Ez már jó egy hónapja volt, azóta csak kínzom magam, nézem a képeit, vágyakozok utána.

Gondoltam oké, megpróbálom túltenni magam rajta. Regisztráltam Tinder-re, az első harminc perc használat után persze, hogy kit ad elő: hát Őt. Ki mást. Olyan szívgörcs jött rám. Nem akarom skip-pelni, mert mi van, ha ő lájkolt és lehetne match, de tulajdonképpen lájkolni se merem, mert túl beszari vagyok. Bennem van az érzés, hogy ha "elengedem", akkor attól csak még rosszabb lesz, hogy meg sem próbáltam, de ha meg lájkolom és ő azt látni fogja, akkor azzal leégetem magam az ő szemében. Ugyanis tudni kell, hogy öt évvel idősebb nálam, biztosan túl gyereknek gondol még.

Kérem, valaki segítsen. Mit csináljak??? Döntésképtelen vagyok.

2018. máj. 29. 15:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
jelöld be, semmi baj nem lesz belőle! Ne félj! S meséld el nekem, mi lett! :)
2018. máj. 29. 17:17
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem azért van a Tinder, hogy őszintén kifejezd, hogy ki tetszik neked, és ki az, akivel el tudnál képzelni egy kapcsolatot? Nem tudom, én nem vagyok fent rajta, de szerintem egy társkeresőnek ez a lényege.

Ne legyél nyuszika. Vannak emberek, akik között 10 év a korkülönbség, mégis jól megvannak.

22/N

2018. máj. 29. 17:45
 13/18 A kérdező kommentje:
Mikor az ujjam ott van a képernyőn, egyszerűen nem merem jobbra húzni. Szerintem előbb halnék meg, mintsem valahogy a tudtára adjam ezt az egészet.
2018. máj. 29. 18:26
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
Én meg már azt hittem,hogy tényleg bajban vagy, erre kiderül,hogy egy semmi szerelmi csip-csup dologgal traktálsz minket.
2018. máj. 29. 19:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Te mitől félsz? Titok a te érzelmed vagy mi?
2018. máj. 29. 20:43
 16/18 anonim válasza:
Huuuuzd el!:)
2018. máj. 29. 22:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Nyugodj le és húzd jobbra. Lehet pont ez fog segíteni. Én már fél éve vágyakozok egy 5 évvel fiatalabb fiú után és hidd el egyre csak rosszabb lesz. Szóval legyél bátor és hidd el hogy nincs veszíteni valód! :) 23/L
2018. máj. 30. 01:02
 18/18 anonim ***** válasza:
semmi baj Drága, én majd jobbra huzom, engem hív el kávézni, értem fog rajongani, 2 év mulva megkéri a kezem, te pedigmajd pityeregsz, hogy miért is nem léptél. pusszantás
2018. máj. 30. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!