Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek, kérem valaki segítsen. Jelenleg az elhalálozás környékén vagyok. (? )
Kis bevezető:
Találkoztam egy fiúval. Az első perctől kezdve az ájulás kerülgetett, úgy lenyűgözött. Ez már jó egy hónapja volt, azóta csak kínzom magam, nézem a képeit, vágyakozok utána.
Gondoltam oké, megpróbálom túltenni magam rajta. Regisztráltam Tinder-re, az első harminc perc használat után persze, hogy kit ad elő: hát Őt. Ki mást. Olyan szívgörcs jött rám. Nem akarom skip-pelni, mert mi van, ha ő lájkolt és lehetne match, de tulajdonképpen lájkolni se merem, mert túl beszari vagyok. Bennem van az érzés, hogy ha "elengedem", akkor attól csak még rosszabb lesz, hogy meg sem próbáltam, de ha meg lájkolom és ő azt látni fogja, akkor azzal leégetem magam az ő szemében. Ugyanis tudni kell, hogy öt évvel idősebb nálam, biztosan túl gyereknek gondol még.
Kérem, valaki segítsen. Mit csináljak??? Döntésképtelen vagyok.
Nem azért van a Tinder, hogy őszintén kifejezd, hogy ki tetszik neked, és ki az, akivel el tudnál képzelni egy kapcsolatot? Nem tudom, én nem vagyok fent rajta, de szerintem egy társkeresőnek ez a lényege.
Ne legyél nyuszika. Vannak emberek, akik között 10 év a korkülönbség, mégis jól megvannak.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!