Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek, kérem valaki segítsen. Jelenleg az elhalálozás környékén vagyok. (? )
Kis bevezető:
Találkoztam egy fiúval. Az első perctől kezdve az ájulás kerülgetett, úgy lenyűgözött. Ez már jó egy hónapja volt, azóta csak kínzom magam, nézem a képeit, vágyakozok utána.
Gondoltam oké, megpróbálom túltenni magam rajta. Regisztráltam Tinder-re, az első harminc perc használat után persze, hogy kit ad elő: hát Őt. Ki mást. Olyan szívgörcs jött rám. Nem akarom skip-pelni, mert mi van, ha ő lájkolt és lehetne match, de tulajdonképpen lájkolni se merem, mert túl beszari vagyok. Bennem van az érzés, hogy ha "elengedem", akkor attól csak még rosszabb lesz, hogy meg sem próbáltam, de ha meg lájkolom és ő azt látni fogja, akkor azzal leégetem magam az ő szemében. Ugyanis tudni kell, hogy öt évvel idősebb nálam, biztosan túl gyereknek gondol még.
Kérem, valaki segítsen. Mit csináljak??? Döntésképtelen vagyok.
Lájkold, mit veszíthetsz?
Ne élj úgy, hogy “mi lett volna, ha..”
Hát ne haragudj , de kétlem hogy az elhalálozáshoz lennél közel :) Amúgy az nem logikus hogy mondjuk Fb-n keresztül ismerd meg? Már mint baromi jó hogy lenyűgözött , de nem kéne jobban megismerni? Xd
Ha meg csak szexet akarsz nyugodtan húzd jobbra , megdugni sztm úgy is megfog , ha többet akarsz akkor mondjuk nem ártana ismerkedni.
Na és? Azért van fent tinderen, mert ismerkedni akar. Amúgy is az emberek többségének nem az jut eszébe, ha valaki jobbra húzza tinderen, hogy halál szerelmes belé, hanem hogy szimpatikusnak gondolja, tetszik neki, megismerné.
Nem kell lerohanni és nyáladzani rá, ha mégis beszélgetni kezdtek.
Hány éves vagy?
Szerintem huzd be :)
Sosem lehet tudni.
Tenyleg ne elj ugy,hogy mi lett volna ha.
Uhhh lájkoold!
Remélem pont rólam van szó valami furcsa véletlen folytán :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!