Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobb a lúzereknek?
Tudjàtok mivel jár egy baràtnő? Egy nem is aranyásó hanem egy átlag-kedves csaj? Szülinap,névnap,évfordúló,karàcsony... Kirándulások,színhàz,mozi,diszkó, ha dohányzik néha vedd meg neki..
Marad magamra havi 25 ezrem és 300 at keresek! A nyàr mèg kritikusabb időszak mint pl a tèl...
F.szt panaszkodtok hogy nem kelletek senkinek ! Lehet szűzek maradtok idèn is de legalàbb tudtok pênzt sporólni!
Igazad van kérdezö.
Marad egy csomó pénzed, és az értékes szűzességed is egy egész életre, amit, ha szerencsés vagy, el tudsz majd adni jó pénzért egy gazdag öregasszonynak :)
Ja és én az asszonyra max. egy 20-ast költök egész évben, amiben minden benne van.
Van még mit tanulnod :)
"Havi 2000 forintod nincs szórakozásra? "---Csajként neked igen ennyi pont elég és pörögnek is zsinórban a jobbnál jobb programok! vs. Pasiként egy szimpla mozis este 20 000-ben nehezen áll meg...
Szórakozóhelyen belépés nőként ingyenes, férfiként 2-7e Ft, nőként van ingyen pia, férfiként meg te fizeted a sajátodon kívül az "ingyenest" is :)
2014-ben 9db randim fuccsolt be azon, hogy mikor a nő felajánlotta, hogy fizesse mindenki a sajátját belementem.
Olyan esetben is kaptam őrjöngést, leöntjük az italunkkal a másikat, mert az milyen modern dolog, meg jöttek a milyen pasi az ilyen dumával...
Ráadásul ez az itallal öntögetős nőnek 4 alkalommal mondtam, hogy fizetek én, de erősködött és 5-dikre belementem. Őrjöngés közepette fény derült a tegnapi randiján gavallér volt az úriember, még a reggelijét is ágyba vitte neki.
A környezetem meg csodálkozik, miért nem járok randizgatni, megfejtés 4 éve nem is próbálkoztam!
Miért, mennyi a belépő? Minek tervezel programot olyan helyre, ahova 20000-et kell elbaxni? Minek nyalod olyan nők seggét, akik anyagilag nem a te "árfekvésed"? Lehúztam pár évet komoly kapcsolatban, pontosan tudom, mennyit költött rám a párom. Nem sokat. Cserébe kreatív volt és figyelmes. Tudod, ha tudod, hogy minek örül a lány és mit szeret, megúszod fillérekből, mert van mozikupon, van olcsó mozi, vannak qrvajó receptek a neten, amit az utolsó hülye is el tud készíteni. Igen, én ilyen hapsikat fogtam ki, akiknek volt agya és tudta használni. A magadfajták pedig csak fizessék a ribąncokat maguknak, ha eszük nincs feltalálni magukat és azt mondani, hogy kösz, de nekem nem kell ilyen nő, hanem az a cuki, aki vinnyogva borul a nyakadba, mikor elkészíted a kedvenc sütijét, meg együtt letorrentezitek a filmet, mert jobban szereti ő is olcsón megúszni.
Nagyon ritkán vett nekem bármit. Az elején elmentünk kávézni, na bumm. 1600 volt a végösszeg. Persze, ha 50 ribit meghívsz, akkor sok. De ha értelmes nőt méltatsz csak randira, akivel akár neten, akár személyesen beszéltél annyit, hogy ne csak a valaga tetsszen benne, hanem az is, amilyen ember, akkor nincs ilyesmi.
Csak sokatoknak fąsz van az agya helyén is, már elnézést. A közös programok nem arra valók, hogy kifizesd a csajt és az x. után megdugd. Arra valók, hogy megismerd a másikat, jól érezd magad a másikkal és egyáltalán olyan emberrel menj el rájuk, aki emberileg is érdekel, nem csak külsőre. De ezt magyarázhatja nektek az ember, szociális analfabéták...
Csak kíváncsiságból: hogy jön össze egy mozis este alatt 20 ezres számla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!