Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jobb a lúzereknek?

Figyelt kérdés

Tudjàtok mivel jár egy baràtnő? Egy nem is aranyásó hanem egy átlag-kedves csaj? Szülinap,névnap,évfordúló,karàcsony... Kirándulások,színhàz,mozi,diszkó, ha dohányzik néha vedd meg neki..

Marad magamra havi 25 ezrem és 300 at keresek! A nyàr mèg kritikusabb időszak mint pl a tèl...

F.szt panaszkodtok hogy nem kelletek senkinek ! Lehet szűzek maradtok idèn is de legalàbb tudtok pênzt sporólni!

2018. máj. 28. 23:14
1 2
 11/16 peca1000 ***** válasza:
62%

Igazad van kérdezö.

Marad egy csomó pénzed, és az értékes szűzességed is egy egész életre, amit, ha szerencsés vagy, el tudsz majd adni jó pénzért egy gazdag öregasszonynak :)

2018. máj. 29. 06:03
 12/16 peca1000 ***** válasza:
56%

Ja és én az asszonyra max. egy 20-ast költök egész évben, amiben minden benne van.

Van még mit tanulnod :)

2018. máj. 29. 06:05
 13/16 anonim ***** válasza:
38%
Provokátor.
2018. máj. 29. 06:18
 14/16 anonim ***** válasza:

"Havi 2000 forintod nincs szórakozásra? "---Csajként neked igen ennyi pont elég és pörögnek is zsinórban a jobbnál jobb programok! vs. Pasiként egy szimpla mozis este 20 000-ben nehezen áll meg...

Szórakozóhelyen belépés nőként ingyenes, férfiként 2-7e Ft, nőként van ingyen pia, férfiként meg te fizeted a sajátodon kívül az "ingyenest" is :)

2014-ben 9db randim fuccsolt be azon, hogy mikor a nő felajánlotta, hogy fizesse mindenki a sajátját belementem.

Olyan esetben is kaptam őrjöngést, leöntjük az italunkkal a másikat, mert az milyen modern dolog, meg jöttek a milyen pasi az ilyen dumával...

Ráadásul ez az itallal öntögetős nőnek 4 alkalommal mondtam, hogy fizetek én, de erősködött és 5-dikre belementem. Őrjöngés közepette fény derült a tegnapi randiján gavallér volt az úriember, még a reggelijét is ágyba vitte neki.

A környezetem meg csodálkozik, miért nem járok randizgatni, megfejtés 4 éve nem is próbálkoztam!

2018. máj. 29. 15:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Miért, mennyi a belépő? Minek tervezel programot olyan helyre, ahova 20000-et kell elbaxni? Minek nyalod olyan nők seggét, akik anyagilag nem a te "árfekvésed"? Lehúztam pár évet komoly kapcsolatban, pontosan tudom, mennyit költött rám a párom. Nem sokat. Cserébe kreatív volt és figyelmes. Tudod, ha tudod, hogy minek örül a lány és mit szeret, megúszod fillérekből, mert van mozikupon, van olcsó mozi, vannak qrvajó receptek a neten, amit az utolsó hülye is el tud készíteni. Igen, én ilyen hapsikat fogtam ki, akiknek volt agya és tudta használni. A magadfajták pedig csak fizessék a ribąncokat maguknak, ha eszük nincs feltalálni magukat és azt mondani, hogy kösz, de nekem nem kell ilyen nő, hanem az a cuki, aki vinnyogva borul a nyakadba, mikor elkészíted a kedvenc sütijét, meg együtt letorrentezitek a filmet, mert jobban szereti ő is olcsón megúszni.

Nagyon ritkán vett nekem bármit. Az elején elmentünk kávézni, na bumm. 1600 volt a végösszeg. Persze, ha 50 ribit meghívsz, akkor sok. De ha értelmes nőt méltatsz csak randira, akivel akár neten, akár személyesen beszéltél annyit, hogy ne csak a valaga tetsszen benne, hanem az is, amilyen ember, akkor nincs ilyesmi.

Csak sokatoknak fąsz van az agya helyén is, már elnézést. A közös programok nem arra valók, hogy kifizesd a csajt és az x. után megdugd. Arra valók, hogy megismerd a másikat, jól érezd magad a másikkal és egyáltalán olyan emberrel menj el rájuk, aki emberileg is érdekel, nem csak külsőre. De ezt magyarázhatja nektek az ember, szociális analfabéták...

2018. máj. 29. 17:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Csak kíváncsiságból: hogy jön össze egy mozis este alatt 20 ezres számla?

2018. máj. 29. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!