Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mi, hogy egy fiúval Tinderen beszélgettünk, megbeszéltük a találkát és utána napomig nem ír?
Táppénzen voltam, kényszerpihenőn itthon hetekig. Unatkoztam, letöltöttem.
Egy helyes srâc rám írt, beszélgettünk, majd ő mondta, hogy találkozzunk, telószámot cseréltünk. Majd sms-eztünk, megbeszéltük hétvégére a találkát. Mindent ő kezdeményezett.
1 napig nem írt, ráköszöntem, semmi.
Hogy lehet valaki ennyure köcsög???? Letiltottam mindenhonnan.
"Amúgy az üzi egy szimpla semmit érő szia:) volt. Nem válaszolt 1 napig, kukam"
Egy szimpla semmit érő üzenetre minek kéne válaszolni? Lányok ennél kidolgozottabb üzenetkre sem szoktak válaszolni. Gondolom, arra te is fenntartod magadnak a jogot, nem?
Hiába írjátok, 5 nap után se válaszolt volna.
Közben kiraktam egy másik képet...
Egyébként nem vagyok kiakadva, csak unaloműzésre volt ez az egész...
Biztos vagyok benne, hogy csak szexet akart. Addig kedves volt, aranyos, érdeklődő, majd miután belementél a találkozóba, onnantól kezdve már nem volt érdeke, hogy elkábítson. Gondolom, szombaton írt volna, de az is lehet, hogy nem, mert közben lehet, talált mást.
Jól tetted, hogy ejtetted.
"Hogy lehet valaki ennyure köcsög???? Letiltottam mindenhonnan."
"Egyébként nem vagyok kiakadva, csak unaloműzésre volt ez az egész..."
Csak én érzek ellentmondást ebben a 2 mondatban? Szerintem kedves kérdező, te egyszerűen vagy szórakozni akartál vagy megsértődtél és hisztidben azt reagáltad, hogy tiltottad mindenhonnan... miközben lehet, hogy egyszer ő menti meg az életed!
Amikor ezt írtam neki, akkor már 2-3 napja beszélgettünk, csak már vagy egy napja nem írt semmit. Meg akartam kérdezni, hogy mit csinál, vagy sokat dolgozott-e, vagy mi lesz a találkozóból, ennyi.
Egyébként igazad volt, onnantól lett ilyen, hogy mondtam szívesen randizom velem
Megakartad kérdezni ... , de nem tetted :)
Engem tiltott le úgy csaj, hogy elcsapott egy autó és kórházba kerültem (2 napig nem kapcsolt ki a telefonom, így elvileg még elérhető is voltam), közben meg nem írtam a "MIZU?"-ra neki semmit.
Ez a 2 nap elég volt, hogy legyen egy új párkapcsolata, búfelejtés, mert a gyökér nem reagált a mizu-ra...
Nekem is van olyan közeli ismerősöm, aki annyit ír, higy szia, megvárja, hogy visszaírok és utána taglalja, mit szeretne. Erre már rájöttem.
De van olyan is, aki meg "szia. boldog szülinapot. Nem lenne kedved pénteken elmenni megünnepelni vagy moziba, majd írj!"
Én is azt vártam, hogy visszaköszön és írok...
Nagyon szimpatikus volt és tetszett is, de nem bánkódok, szó sincs róla, csak nem értem a miértjét.
"Egyébként nem vagyok kiakadva, csak unaloműzésre volt ez az egész..."
Unatkozni csak az unalmas emberek szoktak :)
Egy betegség miatt teljes ágynyugalomra voltam ítélve, előtte napokig kórház. Egy idő után beleőrül az ember.
De nem is unatkoztam sokáig 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!