Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mi, hogy egy fiúval Tindere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mi, hogy egy fiúval Tinderen beszélgettünk, megbeszéltük a találkát és utána napomig nem ír?

Figyelt kérdés

Táppénzen voltam, kényszerpihenőn itthon hetekig. Unatkoztam, letöltöttem.

Egy helyes srâc rám írt, beszélgettünk, majd ő mondta, hogy találkozzunk, telószámot cseréltünk. Majd sms-eztünk, megbeszéltük hétvégére a találkát. Mindent ő kezdeményezett.

1 napig nem írt, ráköszöntem, semmi.

Hogy lehet valaki ennyure köcsög???? Letiltottam mindenhonnan.

2018. máj. 28. 20:46
1 2 3
 11/30 iamaveryniceguy ***** válasza:
86%
Te baromi hisztis vagy.
2018. máj. 28. 21:51
 12/30 anonim ***** válasza:
83%

Sok lány is ezt csinálja. Mondom ezt lányként. Nem egy fiú járt így az ismeretségi körömben.

Tudom, hogy ez nem vigasztal, de randizni és szexelni úgy menjen az ember szerintem hogy a jelent élvezi, a jövővel meg nem kalkulál, aztán ha még utána is kíváncsiak rá, örül a pozitív csalódásnak.

Egyébként azon kívül, hogy ez egy nem volt, sok srác csinálja ezt az ostobaságot is, hogy nem ír a lánynak napokig, órákig, mert akkor elvileg a lány jobban akarja. Na most ha te egy sima üzinél többet írtál neki, azt egyből levágta, hogy "megvagy". Onnantól pedig vagy nem érdekes neki, vagy nem fog úgy teperni, mert ez a játszma része. Ha érdekled és ezt a hülye játszmát tolja, akkor általában 2-3nap késéssel reagál az üzenetedre, vagy ha nem írtál, keres. Ha nem, akkor meg igen, ennyi volt. Viszont bármelyik eset is igaz, én nem szoktam kivárni ezt, aki egy napon belül nem ír vagy reagál, akkor az így is, úgy is kuka és egy "nem". És ezt neked el kell fogadnod, hogy úgy menj randira és úgy menj bele bármibe az elején, hogy nem számoosz folytatással. Lehet, hogy lesz, az a cél. De annak szerintem sem fiúk, sem lányok esetében nincs értelme, hogy ezen pörögjön vagy felhúzza magát. Emiatt tanácsolom ezt mindenkinek, részben tapasztalatból.

2018. máj. 28. 21:51
 13/30 A kérdező kommentje:

Tök igazad van...

Igazad van, onnantól, hogy én kerestem és nem ő, nem érdekeltem. Illetve lehet váratott volna 2 napig...

Miért nem tudja leírni, hogy bocsika de nem érek rá vagy valami, aztán ebből levágom mi van.

Amúgy az üzi egy szimpla semmit érő szia:) volt. Nem válaszolt 1 napig, kukam

2018. máj. 28. 21:58
 14/30 anonim ***** válasza:
40%

Szóval volt egyetlen srác aki úgy tűnt, hogy szimpatizál majd egyszercsak eltűnt?

Annyira nem hat meg. Bár nekem férfiként az ilyen már fel sem tűnik.

2018. máj. 28. 22:30
 15/30 A kérdező kommentje:

Ja, nem, 2.nap alatt több, mint 100atchem lett. 😂😂😂

De vele akart találkozni, meg is fogott benne valami... Orvos volt.

A többivel nem is igen beszéltem.

2018. máj. 28. 22:32
 16/30 anonim ***** válasza:
90%

Ennyit számít hogy orvos amíg beléd rakja a farkát?

Más komolyabb dolog úgyse fog összejönni tinderen.

2018. máj. 28. 22:50
 17/30 anonim ***** válasza:
87%
Lehet hogy épp életet mentett azért nem volt ideje válaszolni.
2018. máj. 28. 22:52
 18/30 anonim ***** válasza:
24%
Ez már tuti kamu.
2018. máj. 28. 22:57
 19/30 A kérdező kommentje:

Atyaúristen, miért lenne kamu???? Elmebetegek vannak itt, akik arra izgulnak, hogy kamut irogatnak mindegyik alá?????

Hohetetlen, hogy egy orvossal beszélgettem??!! Illetve annak mondta magát, én nem tudom.

De nem kamu.

2018. máj. 28. 23:01
 20/30 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem jól megbántódtál azon hogy nem írt, és mivel nem akartál lekoptatott lenni, hogy majd nem jön el a randira, inkább elébe mentél és te jól letiltottad mindenhonnan. Dühös vagy mert nem kaptad meg tőle azt a figyelmet, amit akartál. De hidd el, ha azt mondom, eléggé túlreagálod a dolgokat.
2018. máj. 29. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!