Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
176 centis magassággal, van okom aggódni lányok terén? 20/F
Hihetetlen, mekkora állatságokat írnak egyesek. Írják, hogy nem felel meg az átlagos férfi. Így van, egyáltalán nem kellene olyan férfi, aki számomra átlagos. Soha. Viszont ez nem a magasságára vonatkozik. Van olyan ismerősöm, aki átlag alatti magasságú, velem kb. egymagas (170 cm), viszont egyáltalán nem átlag alatti vagy átlagos szintet hoz, mert jó a teste, helyes az arca, kiemelkedően okos, intelligens, érdekes személyiségű, jóindulatú férfi.
Vagy felhozhatom a páromat is. Átlag feletti magasságú, viszont átlagnál vékonyabb, nem izmos, és az arca sem tetszik annyira sok lánynak (de azért van olyan is, akinek igen, elég megosztó). Nekem mégis egy 10/10-es pasi, mert arányos alkata van, férfias még így is, hogy nem kigyúrt és az arca is nagyon tetszik. A személyisége is, mivel vicces, okos, jólelkű, sokmindenre kapható, és nagyon hasonlóak vagyunk, jól megértjük egymást.
Az, hogy nem kell átlagos férfi, nem azt jelenti, hogy semmilyen adata, mérete vagy tulajdonsága nem lehet átlagos szinten. Az összhatás számít.
"A farkam átlag feletti. :D:D"
Ezzel nem sokra mész, hacsak nem meztelenül ismerkedsz :D
21-es vagyok, elolvastam az 5ös kommentet. Azt írta, hogy ezzel a magassággal a férfiak inkább cukik, mint férfiasak.
Szerintem a cuki jelző még férfi tekintetében se annyira megalázó (sőt, egyáltalán nem az, de lehet ezt csak nőként látom így), mint az, hogy a magas nő egy aránytalan zsiráf :D
Nem kell, hogy tetszenek a 175+ nők, de ennyire leszólni se kéne, nyilván te se vagy tökéletes.
Amit az interneten , akàrhol olvasni mint valamiben az átlag az sose hiteles. Pl az igazi férfi átlag magasság 180 cm. De ha már így felhoztad a farkad, a Magyar àtlag 18 cm. Biztos átlag feletti vagy? :D
Osztom az előttem ìrók véleményét a te magasságoddal ha nem vagy tènyleg jókèpű és sportos akkor kuka.
Egy nőt meg ne hívj aránytalan zsiráfnak, mert élőben lekeverne neked kettőt. :D Jó tanács.
Amúgy a 176 centi teljesen átlag férfi magasság.
De látszik, hogy nem azzal van a gond :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!