Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam lejjebb az igényeim a nők külseje terén hogy lehessen barátnőm?
Muhaha
Én nem tanácsolnám azt, h olyannal legyél akihez nem vonzódol, lehet ilyen tipus vagy, és sokat kell várnod.
Próbáld meg azt h a jóra fókuszálsz a nőkben.
"Lejjebb adni" akkor lehetne, ha hajlandó lennél megismerni valakit, és esélyt adni magadnak arra, hogy megkedveld, mielőtt eldöntenéd, hogy neked ő márpedig nem kell.
Nekem "ducibb" lányként baromi megalázó lenne, ha szégyellne engem a párom az utcán, szóval megalkuvásból inkább össze se jöjj senkivel.
Kezd azzal, hogy a SZÉP csajokat elfelejted, egyenlőre nem neked valók, mivel te sem vagy egy szép ember, és se dumád, se lóvéd.
Átlagos, vagy kicsit csúnyább csajokra keress rá, velük próbálkozz.
Hidd el, minél többet vagy egy ilyen lánnyal, megszokod a látványát, és egyre szebbnek fogod látni, ráadásul jobban is kötödni fogtok egymáshoz.
Saját tapasztalat, eddig bejött!
Van egy rossz hírem. Annyira sok az ilyen pasik száma, hogy az már az eget veri, annyian vágynak erre, nem te vagy az egyedüli, aki csinos lányokra hajt.
Valahogy összekéne csipkedd magad, mert rajtad kívül millió másik pasi (rondák is egyaránt) erre hajtanak, semmi különleges nincs az igényeidben.
Azt nem mondom, hogy add lejjebb az igényeidet, viszont azt igen, hogy legyen egy értékrended. Alakíts ki magadról egy pozitív képet, aztán ennek tükrében keress társat.
Szerinted hogyan kéne bárkinek is reagálnia arra, hogy így mutatkozol be: felsorolsz csupa negatívumokat. Tehát egy kétlábon járó szerencsétlenség vagy, aki semmi pozitívat nem talált magában idáig? Azzal még nem lenne baj, hogy nem vagy adonisz, de ha konkrétan semmi pozitívat nem tudsz magadról mondani, az már elég nagy gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!