Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hányadik randiig kell fizetnem?
Nekem a 2. randin már evidens, hogy felezek a férfivel. De ha meghív, az nyilván nagy pluszpont, főleg, ha ő találta ki, hogy hova menjünk.
Mondjuk az utóbbi időkben annyian szórakoztak velem meg parasztkodtak, meg húzták az időmet, hogy már úgy vagyok vele, hogy amíg nem járunk, addig egy fillért sem akarok belefektetni és inkább meghívatom magam. Utána majd úgy is visszaadom, csinálok vacsit, ajándékozok, minden, ha már a párom.
"Mondjuk az utóbbi időkben annyian szórakoztak velem meg parasztkodtak, meg húzták az időmet, hogy már úgy vagyok vele, hogy amíg nem járunk, addig egy fillért sem akarok belefektetni és inkább meghívatom magam."
Érdekes, ezt legtöbbször férfiként is __pont__ így érezzük.
(amikor már az első percben tudja, hogy nem, de azért egy vacsorára még meghívatja magát, de az utolsó falatot már meg sem várja, hogy lenyeljem, lép le, mert bocs, de nem)
"Nem jó érzés egy kicsit gavallérnak lenni?"
Tuti, hogy nem!
Ha az lenne, akkor a csajok is gyakorolnák egy "kicsit" ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!