Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha komoly kapcsolat nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha komoly kapcsolat nem is jön össze előnytelen külsőm miatt akkor legalább egy éjszakás összejöhet tinderről?

Figyelt kérdés
Volt pár randim tinderről de mindig elutasítottak a nők gondolom a külsőm miatt azon gondolkoztam hogy ha kapcsolatként nem kellek nekik, akkor mindjárt közöljem hogy csak szexet akarok és akkor talán az összejöhet hogy legalább szexeljek
2018. máj. 27. 13:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
64%

"Azért gondoltam ezt mert gondolom a nő is úgy van vele és örül hogy végre valaki lefekszik vele"

Pont forditva van a noknel. Alkalmira nagyobb az elvaras kulso teren. Ha a larvany nem eleg csabito, akkor nem lesz egy ejszakas.

2018. máj. 27. 15:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, hogy tényleg nem érdemes kamu/outdated képekkel nyomulni.

Nekem egy másfél éves a legfrissebb, ahhoz a képhez képest 2 kilóval több vagyok, de az szerintem mind a fejemre ment. Megkaptam már párszor, hogy nem hasonlítok a képeimre, tegnap meg, amikor friss képet küldtem egy csajnak, onnantól már csak a menekülési útvonalat kereste.

Most nagy fogyókúrában vagyok, nyár végére akarok egy jó nőt már.

2018. jún. 13. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!