Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet jól ismerkedni a neten, ha a Tinder, Badoo, egyéb társkeresők nem jók?
Én pl szoktam chatalternativon beszélgetni. Eddig csak tiniket, vagy távol élő személyt ismertem meg, de férfiak sokan vannak fent.
Azt hozzá kell tenni, hogy az ott lévők kb 90%-a maszturbál, de vagyunk páran akikkel jól el lehet beszélgetni.
Ha nagyon félénk vagy, akkor gyakorolni is jó lehet számodra az oldal. Kommunikációt is segítheti fejleszteni.
29F
"Nyilván sokan csak szexpartnert keresnek ott, de nem mindenki."
Persze, de elektronikai cikkért sem a vegyesboltba mész, hiába van helyenként és esetenként az is...
Miért akarsz neten ismerkedni? Én is sokat próbálkoztam és nem ítélem el, mert nálam is pl olyan volt a helyzet, hogy átmenetileg képtelenség volt személyesen ismerkedni, de sokkal jobban jártam volna, ha kivárom, amíg lehet. A net kevés embernél jön be. Sajnos olyanokkal találkozol ott, olyanokkal futsz össze, akikkel a való életben talán soha, vagy azonnal elkerülnéd őket (csak randin már másképp tekintesz rájuk és olykor a szarvashibákat sem veszed észre, mert érzelmileg részben involvált vagy). Szerintem inkább mázli és igényszint kérdése, hogy ki talál társat a neten. Mondjuk személyesen is, de ott már egy szűrő az, hogy milyen helyeken fordulsz meg, milyen embernek tűnsz kívülről, minek a kapcsán találtok egymásra stb…
Van pár év tapasztalatom a sikertelen online keresgélésben is és a sokáig (évekig) elhúzódó személyes keresgélésben is. Mondjuk jobb nem kifejezetten keresgélni, csak beengedni az életedbe az embereket és hagyni, hogy elfoglalják a maguk helyét, előzetes elvárások nélkül. Mindezt sok-sok türelemmel. De mindenképp a személyeset javasolnám, a net sajnos emberek és információ szempontból is mindent eléd tesz, minőségre és relevanciára való tekintet nélkül. Sokkal nehezebb szűrni.
Szia!
Én is elég félénk, fura lány vagyok, nekem a Tandem app vált be. Hivatalosan ez egy nyelvtanulós applikáció, ahol tiltva van az ismerkedés, gyakorlatilag viszont mindenki arra használja :D. Kisebb a kínálat, de sokkal értelmesebbek is az emberek, mint Tinderen. 5 pasival találkoztam Tandemről, az utolsó "áldozat" már barátom :D, ráadásul itt találtam 2 nagyon jó internetes barátot, akikkel amúgy az életben nem találkoznék (nagy táv, más kontinens), szóval nekem nagyon megérte :). Sokkal jobb, mint a Tinder, mert itt nem csak a külsőségeken van a hangsúly, és ha mást nem, legalább szinten tartod a nyelvtudásodat :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!