Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet jól ismerkedni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet jól ismerkedni a neten, ha a Tinder, Badoo, egyéb társkeresők nem jók?

Figyelt kérdés
Kissé félénk, "fura" 25 éves lány hol ismerkedhet, ha a fentiek nem jók? Akkor hol?
2018. máj. 26. 18:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én pl szoktam chatalternativon beszélgetni. Eddig csak tiniket, vagy távol élő személyt ismertem meg, de férfiak sokan vannak fent.

Azt hozzá kell tenni, hogy az ott lévők kb 90%-a maszturbál, de vagyunk páran akikkel jól el lehet beszélgetni.

Ha nagyon félénk vagy, akkor gyakorolni is jó lehet számodra az oldal. Kommunikációt is segítheti fejleszteni.

29F

2018. máj. 26. 19:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Elsősorban kapcsolatot keresek, bárhol, tinderen is fiú létemre.
2018. máj. 26. 19:40
 13/16 anonim ***** válasza:

"Nyilván sokan csak szexpartnert keresnek ott, de nem mindenki."

Persze, de elektronikai cikkért sem a vegyesboltba mész, hiába van helyenként és esetenként az is...

2018. máj. 26. 19:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Miért akarsz neten ismerkedni? Én is sokat próbálkoztam és nem ítélem el, mert nálam is pl olyan volt a helyzet, hogy átmenetileg képtelenség volt személyesen ismerkedni, de sokkal jobban jártam volna, ha kivárom, amíg lehet. A net kevés embernél jön be. Sajnos olyanokkal találkozol ott, olyanokkal futsz össze, akikkel a való életben talán soha, vagy azonnal elkerülnéd őket (csak randin már másképp tekintesz rájuk és olykor a szarvashibákat sem veszed észre, mert érzelmileg részben involvált vagy). Szerintem inkább mázli és igényszint kérdése, hogy ki talál társat a neten. Mondjuk személyesen is, de ott már egy szűrő az, hogy milyen helyeken fordulsz meg, milyen embernek tűnsz kívülről, minek a kapcsán találtok egymásra stb…

Van pár év tapasztalatom a sikertelen online keresgélésben is és a sokáig (évekig) elhúzódó személyes keresgélésben is. Mondjuk jobb nem kifejezetten keresgélni, csak beengedni az életedbe az embereket és hagyni, hogy elfoglalják a maguk helyét, előzetes elvárások nélkül. Mindezt sok-sok türelemmel. De mindenképp a személyeset javasolnám, a net sajnos emberek és információ szempontból is mindent eléd tesz, minőségre és relevanciára való tekintet nélkül. Sokkal nehezebb szűrni.

2018. máj. 27. 02:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Érdeklődési körödnek megfelelő fórumon/facebook csoportban. Vagy akár itt gyakorin is de csak óvatosan. Anotalk és tàrsait nem ajánlom. Férfi társaim többsége csak lyukra megy, ezt tartsd észben. Sok sikert.
2018. máj. 27. 03:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is elég félénk, fura lány vagyok, nekem a Tandem app vált be. Hivatalosan ez egy nyelvtanulós applikáció, ahol tiltva van az ismerkedés, gyakorlatilag viszont mindenki arra használja :D. Kisebb a kínálat, de sokkal értelmesebbek is az emberek, mint Tinderen. 5 pasival találkoztam Tandemről, az utolsó "áldozat" már barátom :D, ráadásul itt találtam 2 nagyon jó internetes barátot, akikkel amúgy az életben nem találkoznék (nagy táv, más kontinens), szóval nekem nagyon megérte :). Sokkal jobb, mint a Tinder, mert itt nem csak a külsőségeken van a hangsúly, és ha mást nem, legalább szinten tartod a nyelvtudásodat :D.

2018. máj. 27. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!