Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik fogam félig, a másik csak egy picit letört elől egy esés miatt. Meg van csinálva, de ha nagyon megnézi az ember, látszik. Mennyire hátrány ez lányok?
Figyelt kérdés
Képet küldök privátba, ha gondolod.2018. máj. 25. 18:47
21/21 anonim válasza:
Szia ! :)
Ugyan így vagyok, nőként. Én is féltem először mert nem volt tőle onbizalmam, sőt sokáig meg se volt csinálva, mert kiskorú voltam és senki se vállalta. 8 éve csináltattam meg, de akkor esztétikailag nem volt az igazi. Pár évre rá sikerült teljesen eltalálni a színt, és már csak egy halvány csík látszik, mint neked . Eddig senki se vette észre, de el szoktam mondani, egy idő után, és meg sose volt váló ok :D Engem borzalmasan zavart, de a sok pozitív visszajelzés és az hogy őszintén mondtak, hogy nem látszik, megnyugtatott, és szinte már el is felejtettem, hogy nem is igazi :D Ráadásul nekem több, mint a fele letört legelol. Sportbalesetek... :D Szóval ne aggódj ezen :)
Az írásért bocsánat, telefonrol ment :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!