Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért szidják itt a társkeresős pé. Nisz kép küldő férfiakat? Állítólag több százezer van belőlük, nem hiszem hogy egyiknek se lett volna semmi sikerük?
úgy látom erre:
újabb kérdés merül fel,a társkeresős férfiak 80 % a sexre megy plusz kolbász kép küldő,alig marad férfi,akkor mért mondják a nők hogy olyan sok a levél hogy nem tudnak a normálisaknak válaszolni?
nem kapok választ,ezek szerint igazam van
Jó a kérdés, megpróbálom megválaszolni. Tudom, hogy utána jön a "de...", azért megpróbálom.
Be lehet sokallni, és egy idő után nem aszerint fog a nő szelektálni és ennek fényében válaszolni, hogy ki mennyire cuki meg frappáns levelet küldött, hanem aszerint, hogy akar-e tőle valamit, vagy sem. Elhiszem, ez úgy jön le, a nő ilyenkor semmibe veszi a normális levelet küldő, ámde esélytelen pasi lelki világát, + mellé még bunkó(nak is tűnik, mivel nem válaszol), de mikor már a 8. fa$zt tolják a képébe, nem arra lesz türelme, hogy mosolyogva, finomkodva közölje, hogy bocsi, de nem, további szép napot, sok szerencsét, blabla...
Hehe nekem volt ilyenhez szerencsém. Szexi srác facen beszélgetés közben elküldte aaz ominózus képet(nem cs. random hanem ha jól rémlik témánál voltunk), de nekem nagyon bejött és találkoztam is vele.
Most a párom😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!