Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli pasik! Van itt köztetek olyan, aki ismeri azt az érzést, amikor facebook-on böngészel és látod, hogy minden pasi jobban néz ki?
Kérdező, nem veszed észre, hogy ordít az ellentmondás a szavaidból? Ilyen erővel egy nő is mondatja, hogy minek jönne össze veled, minek "alkudjon meg", mikor talál jobbat is. Ha te nem vagy "jó pasi", milyen alapon várod el, hogy jó csajod legyen?! Van benned valami extra, azon kívül, hogy naponta jössz sírni a gyakorira? Kicsit gondolkodj már el. Igenis magadhoz valót kellene keresned. Ha te így leszólod a "ronda" nőket, miért várod el, hogy téged meg észrevegyenek az úgymond bombanők??
Én is találnék millió nálam szebb lányt ha akarnék. De minek? Hogy lehúzzam az önbecsülésem? És annak mi értelme lenne?
El kell fogadni, hogy mindenkinél van jobb, nálad is, nálam is, a szomszéd Jucinál is. Ez közel sem jelenti, hogy valakinek ne mi lennénk a legjobbak. Tudom, hogy van a páromnál rengeteg jobban kinéző pasi, de nekem ő kell, mert vonz szexuálisan és lelkileg is kielégítjük egymás igényeit, passzolunk. Ő is találhatna nálam csinosabb lányt, de engem tart számára tökéletesnek. A társkeresés az ilyen.
Én nem nèzegetem a többi férfit! Szerinted normàlis amit csinàlsz? Minek mèregeted magad másokhoz?
Mindig a jobb győz ha fejen állsz akkor is! Kb tisztàban vagy a saját adottságaiddal és tudod ahhoz kb kik szoktak passzolni. Én a kissè dagi lányokat ajánlom neked! Azok között is van igényes, szèparcú,kedves...
Tinderen szoktam nézni a versenytársakat. De olyan nyominak tűnnek... persze vannak, akiknek jobb a kisugárzása/szexualitása. De kinézetre alig-alig, talán egyszinten. Főleg az, hogy mennyi idióta van, és mennyi dagi-rossz kinézetű.
Aztán mégis havonta 1-2 matchem volt csak. Hát ez van... világ végén lakom 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!