Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők döntő többségének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők döntő többségének (min.90%) miért vannak az egekben az igényei ha maguktól nem képesek semmire?

Figyelt kérdés

[link]

A mindennapi gyakorin megjelenő egzisztenciális -aranyásós kérdésekről nem is beszélve.

Mindent elvárnak. Autót, lakást, magas fizetést, A kategóriás életszínvonalt de maguktól maximum arra képesek hogy éppen megéljenek.

2018. máj. 21. 15:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ez tok jo, en meg reagaltam ra es leirtam, hogy kevesebb emberbol valogathatsz. Nem azt irtam, hogy fuuuzjmennyinnen fuuuj. Nekem is van olyan, ami szerintem 60% ot alapbol kizarja, de ez az en elvarasom , lejjebb is adhatok belole.

Erre nem kell bepoccenni.

Vagy zavar a sajat elvarasod?

2018. máj. 22. 13:33
 22/27 anonim ***** válasza:
83%

"Nekunk nem ugy megy, hogy kioltozunk es mar is jon a kapcsolat"

Nekünk sem. Ha kiöltözünk, maximum azok jönnek, akik dugnának egy jót, és ők sem feltétlenül a fiatal, izmos, sármos pasik közül kerülnek ki (ahogyan azt a magadfajták hiszik), hanem többnyire kiéhezett középkorúak, hacsak nem vagy kifejezetten bombanő. Egy kapcsolathoz ez édeskevés, ugyanúgy meg kell ismernünk a másikat és elfogadtatnunk/megszerettetnünk magunkat vele.

Tudom, hogy ennek nincs túl sok köze az eredeti kérdéshez, de már rohadt unalmas, hogy ennyire el vannak tájolva sokan, és úgy állítják be a dolgokat, mintha a nőknek az égvilágon semmi nehézségük nem lenne az életben.

2018. máj. 22. 13:39
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

Ismerkedes es parkapcsolat tekinteteben nem igazan. Kb valogatni kell ki az alkalmas a kapcsolatra.

A pasiknak meg az jo kapcsolatra, aki nem utasitja el. Mi nem tudunk valogatni, orulunk, ha egy normalis csaj nem utasit el.

Ezert van pl hogy sok pasi egybol eljegyzi az elso baratnojet.

2018. máj. 22. 13:43
 24/27 anonim ***** válasza:
46%
Kérlek, ne akard megmagyarázni nekem és jobban tudni helyettem, hogy hányan nyomulnak rám, és ezek közül hánnyal jövök ki elég jól ahhoz, hogy érdemes legyen összekötnöm vele az életemet (ha ez még nem számít túl nagy elvárásnak), köszönöm.
2018. máj. 22. 14:05
 25/27 anonim ***** válasza:
75%

"A pasiknak meg az jo kapcsolatra, aki nem utasitja el."

Ne terjeszd ki a te személyes igénytelenségedet minden férfira.

2018. máj. 22. 15:59
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Jonnek a feministak...yesss
2018. máj. 22. 18:05
 27/27 anonim ***** válasza:
Igen, ha valaki le meri írni ide nőként halált megvető bátorsággal, hogy a vaginával rendelkezés nem jelent mindjárt 100%-os garanciát arra, hogy az embernek két szalmaszálat sem kell keresztbe tennie a boldogságért, az bizonyára csak egy vérszomjas, férfigyűlölő femináci lehet.
2018. máj. 22. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!