Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka annak hogy a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak hogy a nők a a magas elvárásai ellenére is megtalálják a társukat, a férfi többlett vagy az hogy a férfiak ennyire jók lennének átlagban hogy a nők elvárásait tudják teljesíteni?

Figyelt kérdés
2018. máj. 20. 09:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
13%

"Hatos, te hol láttál ilyet, hogy másfél-kétszer annyi férfi van mint nő, a fiatal korosztályban?"

Az utcán, a metrón, a vonaton, a szórakozóhelyeken, a boltokban, stb. Mindenhol sokkal több a férfi, mint a nő.

2018. máj. 20. 11:59
 12/19 anonim ***** válasza:
72%

“a nők elvárásait tudják teljesíteni”

Gondolom ezt nem úgy képzeled el, hogy ezek a társas férfiak föltétlenül valami “feladatot” kellene végrehajtaniuk, ahhoz, hogy párjuk lehessen.

Igen, vannak férfiak, akik elég jók, még csak bizonygatniuk sem kell ezt egy nőnek annyira. A páromat úgy ismertem meg, hogy nem próbált borzasztóan imponálni nekem, egyszerűen csak önmagát adta, mivel ő egy szerethető ember így ebben a formában, ahogy van, nem várok ennél többet, hogy “teljesítsen” nekem.

Nem értem ezt a sok megfelelési kényszeres, frusztrált embert:D... bár biztosan nők között is vannak “nehéz esetek”, akikkel nem könnyű és sok elvárást állítanak fel, amihez ragaszkodnak. Nem minden nő ilyen, nem minden nő képzeli magát valami trófeának, ők is emberek, akik társra vágynak, ezért nem fogják várni az álom lovagot, hanem reális elvárások alapján választanak valakit, a realitás talajáról.....

2018. máj. 20. 12:03
 13/19 anonim ***** válasza:
46%
#11 A nők otthon ülnek s gyereket nevelnek s főznek....
2018. máj. 20. 12:04
 14/19 anonim ***** válasza:
56%

Nem találják meg.

Szex partnert találnak, társat nem nagyon.

Ha nem így lenne, akkor nem lenne olyan eszméletlen nagy számban a gyerekét egyedül nevelő, vagy szerető státuszban levő nők csoportja.

2018. máj. 20. 12:11
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
Pasiból meglátod az összeset, mert egyikük sem érdekel hetero pasiként, nőkből meg csak azt látod meg, akit megdugnál.
2018. máj. 20. 12:12
 16/19 anonim ***** válasza:

#14: A gyereküket egyedül nevelő nők egy része nem tehet arról, hogy ilyen helyzetbe keveredett (pl. elvesztette a párját). A többiek viszont maguk is hibásak minimum abban, hogy rosszul választottak.

A szerető státuszban levő nők viszont kizárólag a saját maguk áldozatai. Arról nem a férfiak tehetnek, hogy ők inkább lesznek "Miss Szerda" a helyi bikánál ahelyett, hogy az egyedülálló férfiak közül választanának olyat, akivel komolyan tervezhetnek.

2018. máj. 20. 16:24
 17/19 anonim ***** válasza:

16: én nem mondtam, hogy tehet róla.

Azt mondtam, hogy nem társat találnak, hanem szexpartnert. Az, hogy a férfi akit talált társ vagy szexpartner gyakran később derül csak ki, de ettől még igaz.

Az meg, hogy tehet e róla eset függő, van aki tehet, mert minden intő jel ellenére vállalta be, van aki meg simán átvernek, ő természetesen nem.

(persze ebbe senki nem gondolt bele, aki nyomta reflexből a lepontozást)

2018. máj. 20. 16:28
 18/19 anonim ***** válasza:

#17: Alapvetően egyetértünk. Illetve még azt vettem észre, hogy vannak olyan nők (és sajnos egyre többen), akik a férfiakat csak egyfajta szükséges rossznak tartják a céljaik eléréséhez, ami ugye a saját gyerek. Nem is igazán számítanak a férfi támogatására sem anyagi sem egyéb téren, sőt kifejezetten örülnek annak, hogy az apa nem vállal szerepet a későbbiekben. Ezek a nők általában stabil egzisztenciával illetve anyagi háttérrel rendelkeznek és azt gondolják, hogy ennyi elég egy gyerek felneveléséhez. Pedig az apát nem lehet kiváltani semmiféle dadával, drága délutáni különórákkal, nyári táborral.

( a lepontozáshoz pedig: sajnos ehhez hozzá kell szokni, sokan nem az eredeti funkciója szerint használják, hanem egyfajta like\dislike szerepet tölt be. Több értelmét látnám, ha a regisztrált tagok minden válasznál megnézhetnék, hogy kik értékelték fel illetve le az adott választ. )

2018. máj. 20. 20:29
 19/19 anonim ***** válasza:

"A nők otthon ülnek s gyereket nevelnek s főznek...."

A negyvenesek, ötvenesek talán, de a huszon-harmincéves nőknek büdös szülni is meg főzni is.

2018. máj. 21. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!