Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek jó taktika lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó taktika lehet az, ha online társkeresőn én nem írok lányoknak, nem kezdeményezek, hanem kivárom míg ők írnak nekem először?

Figyelt kérdés
Ezzel megspórolom a sok levél megírását, amikre sosem kapnék választ, akik pedig nem írnak maguktól, azok valószínűleg egyébként sem válaszoltak volna. Így csak arra kell várni, hogy egy lány kezdeményezzen, és nyert ügyem lehet. Csinálta így már valaki? Működött a dolog? Mit gondoltok?

2018. máj. 15. 18:44
1 2
 11/13 peca1000 ***** válasza:
75%
Inkább írásra használd a kezed, mert ha nem, akkor előbb utóbb másra fogod. Nekem 8 évem ment el a várakozós taktikára, és 1 lány sem írt, vagy jött oda hozzám. Növessz tököt, írj neki, és lesz csajod! Én is ezt tettem, 2 feleség, és sok barátnő az eredmény. Ja és nincs lóvém, BMW-m, kövér is vagyok, így is kellek.
2018. máj. 15. 22:55
 12/13 anonim ***** válasza:
68%
Ahhoz hogy ez működjön, külsőre a fölső 20%-ban kell lenned, máskülönben lehet, akár az idők végezetéig kell várnod az első levélre. Vagyis erre a "taktikára" nem lehet építeni. Esetleg bejöhet, de számítani nem szabad rá, ne éld bele magad. Csináltam hasonlót, 3-4 oldalra regisztráltam, és alig foglalkoztam a dologgal, éltem az életem, aztán néhány hét múlva innen is, onnan is jött levél, sőt randik és végül párkapcsolat is alakult, de volt hogy hosszú hetekig a kutya sem írt rám...
2018. máj. 16. 08:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Na, akkor elmondom, hogy eddig szinte minden barátnőmet netes társkeresőkön ismertem meg (köztük sok könnyebb és pár hosszú, komoly kapcsolatomat), ahol majdnem mindig a nők írtak rám. És nem, nem tettem ki kockás hasas és kocsival, pénzzel, vagy messzi földrészeken pózolós képeket, mielőtt valaki ezzel gyanúsítana.

Több száz nő írt rám összességében, igaz, azért én is tettem bizonyos lépéseket. Először is meglehetősen vicces, cinikus és önironikus reglapokat gyártottam, amiken a saját személyem bemutatásán keresztül parodizáltam az egész társkeresést és a társkeresőkön mozgó emberek módszereit. De azért belecsempésztem olyan információkat és is ezekbe a lapokba, amik a valósi énemet mutatták be, őszintén, egyensúlyban tartva a jó és a rossz tulajdonságaimat.

A fotóimban is mindig benne hagytam valami szokatlant, amin fennakad a tekintet. Valami meglepő helyzetet, tekintetet, vagy fura tárgyat, amitől megrökönyödik a keresgélő nő, és megnézi, kié lehet.

Amikor nagy ritkán én írtam valakinek, akkor is úgy, hogy arra a célszmély ne bírjon ne felelni. A legtöbb férfi azt hiszi, a mennyiségen múlik minden, és arra apellálnak, hogy 100 nőből 1 csak válaszol. Aztán csalódnak, amikor mégsem, vagy ha igen, az olyan is. A profi vadász se repeszgránátokat dobál az erdőben mindenfelé, hanem vár, figyel, távcsöves poskával céloz, és csak egyet lő, de az pontos és halálos.

Elkeserítő látni, mennyit szerencsétlenkednek a társkeresőkön a férfitáraim. Egy kis fantáziával, humorral, görcsölés nélkül sokkal több esélyetek van. Ez az élet más területeire is igaz. Spammel csak a kukáig juttok.

2018. jún. 19. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!