Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt panaszkodnak a lányok?
Figyelt kérdés
Panaszkodnak a nők (itt is), hogy csak olyan pasasokkal hozza Őket össze a sors társkeresőkön akik a farkukat mutogatják... Nekem speciel eszembe nem jutna a nemi szervem elküldeni neten bárkinek, nah de nekem nem is nagyon ír vissza egy csaj, ha igen ilyen egyszavas válaszok...
Èn viszonylag èrtelmes embernek tartom magam...
A nőknek alapból a hülyèk, a ,,nsgy menők" a vonzzók, mást èszre se vesznek, akkor mièrt panaszkodnak az ,,eredmènyèrt"?
2018. máj. 14. 04:47
21/23 anonim válasza:
Fuuuh milyen nők írnak ide te jó isten... Kifordult egy világban élünk :D És nem hogy eltűnnének, nem... Egyre több lesz.
22/23 anonim válasza:
Én nő vagyok és sose panaszkodtam még itt meg sehol máshol sem. Parkeresési problémáim sosem voltak, mindig is hosszú kapcsolataim voltak eddig és habár voltak farokküldözgető, komolytalan emberek is, de ugyanakkor sok értelmes és komoly férfi is megtalál, szóval nem lehet okom panaszra.
23/23 anonim válasza:
Szerintem ronda vag, sajnos.
Erről nem tehetsz.
De a rondak is találnak maguknak valakit, csak szinten rondat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!