Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt panaszkodnak a lányok?
Panaszkodnak a nők (itt is), hogy csak olyan pasasokkal hozza Őket össze a sors társkeresőkön akik a farkukat mutogatják... Nekem speciel eszembe nem jutna a nemi szervem elküldeni neten bárkinek, nah de nekem nem is nagyon ír vissza egy csaj, ha igen ilyen egyszavas válaszok...
Èn viszonylag èrtelmes embernek tartom magam...
A nőknek alapból a hülyèk, a ,,nsgy menők" a vonzzók, mást èszre se vesznek, akkor mièrt panaszkodnak az ,,eredmènyèrt"?
"Hanem olyan dolog, amit "külsősként" sosem fogtok megérteni, mert ezek szerint nektek mindegy, csak legyen hova tenni este, nem baj, ha nincs semmi plusz... Ez szimpla igénytelenség amúgy, de lényegtelen. "
Kérlek, hagyj ezzel a hülyeséggel, mert ezt nem fogod rám verni, én ilyesmit nem mondtam, és nem is fogok. Inkább arra válaszolj, mi a f**ért nem lehet egyszerűen azt mondani, hogy nektek olyan pasi kell, akit az előző kommentemben leírtam. Mindjárt világosabb lenne a kép mindenkinek.
Mert mondjuk domináns beállítottságú nőként nem fogok hazudni, azért. Sok nőnek valóban az kell, hogy irányítsák. Én ezt pont nem tűröm. Nem ettől fogok vonzódni valakihez, amit te írtál, ne akard jobban tudni, a nők sem egyformák.
Amit meg én írtam, sem feltétlen azt mondtam, minden pasinak mindegy... De rengeteg olyat látok, hogy a pasi csak azért van a nőjével, hogy legyen valaki, és épp az jutott. Nőknél ez nem annyira jellemző.
Én undorodom a domináns férfiaktól. Ha engem valaki irányítani akar, agresszív módon ellenkezem, és ha tehetem (tehát nem családtagom, hanem az általam választott párom vagy párjelöltem), azonnal megválok tőle.
Viszont tutyimutyi, szerencsétlen, vesztes, picsogó alak sem kell.
Intelligens, humoros férfira van szükségem, akivel nyíltan, őszintén tudunk beszélgetni és azonos a világnézetünk, jövőképünk, és senki nem akarja irányítani a másikat. Találtam is ilyet, 5 éve vele vagyok. Teljes mértékben visszafogott, rendes férfi, és egyáltalán nem érzem őt unalmasnak.
Ja, és igen, nem fogok hazudni, elvártam a jó külsőt is. Még egyszer, 18 éves csitriként összejöttem olyannal, aki nem tetszett külsőre, de soha nem alakult ki a vonzalom felé. Felnőtt nőként egy megveszekedett esélyt sem adtam már olyannak, aki nem tetszik külsőre, nem vonz szexuálisan, ha megfeszült, tepert, hisztizett, vergődött, akkor sem.
De nem is baj, olyan párom van, aki évről évre jobban néz ki a szememben, és a lelki vonzalom mellett testileg is nagyon izgat.
Azért az elég nyomasztó, ha senki se ír vissza...
Írják itt egyesek, attól lehet jó fej, hogy a farkát mutogatja és ezt honnan tudja a csaj? Mikor írják, azzal kezdik a srácok... nekem meg egy se ír vissza. :(
A színvonal:
"Honnan tudod, hogy nem értelmes az sem, aki a farkát mutogatja?" Egy ilyen ember lehet atomfizikus, akkor is egy nyomorék.
Egyébként ez a csaj mondta ki az igazat:
"Nőként nekem igenis kell az, hogy forrjon a levegő, hogy meglegyen a szikra, ami nélkül az egész egy langyos húgy"
A nők erre buknak...én meg megszoktam mondani erre a lányoknak, hogyha lenne normális, stresszes, pörgős életed akkor alig várnád, hogy otthon 'langyos húgy" legyen és ne pörgés, balhé és dráma.
Nem is értem, hogy miért nem tetszik nekik :)) (A barátnőm viszont egyetért velem, de neki van élete, nem a kapcsolatától várja a megmentést)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!