Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a magamy az ongyilkossag szelere taszitja az embert. Ilyenkor mina teendo?
Dolgozom, de jovoheten nem kell menni. Van penzem, vettem nagyon draga cipot, ruhat, nadragot, (erre a 3 dologra elbol elment 130k) jol is nezek ki, jokepu vagyok, (nem bekepzeltsegbol, vagy bicskanyitogatasert irom) de mind hiaba, nem lelem oromom semmiben, mert egyedul rohadok mar tobb mint egy eve.
Lekotom magam a munkaval, de kotetlen a munkam, igy van mikor nem kell menni 1 hetig.
Nem megoldas a munkaba olni a dolgokat, de jartam pszichologushoz is. Nem hasznalt. Lehet hasznalt, de megrekettunk egy szinten.
Kapcsolatot szeretnek, maganyos vagyok, tarsra vagyom. Ez a bajom.
Nem tudok ellene tenni, nem tudok osszejonni egy normalis lannyal (mindnek volt valami problemaja, hazudott, szellemilg eretlen volt, orult, vagy pszichiatriai kezelt stb).
Mi ez rajtam? Volt valaki hasonlo cipoben? Mit tett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!