Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan miért ilyen nehéz párkapcsolatot találni?
Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok és még soha sem volt részem egyetlen egy párkapcsolatban. Miért ilyen ritka olyan lányt találni az igényeimhez igazitva? Mind olyan lány van a környékemen, aki nem jön be, valamint nem érzem azt hogy lenne belőle valami. Aki meg számomra ideális lenne az vagy foglalt, vagy én nem jövők be neki. Az igényeimre igazitó jelzést úgy értsd hogy: Szép, okos, megértő stb. Miért ilyen kegyetlen a világ? Kezdem azt érezni, hogy nincsen ezen a földön maradásom és hogy egyedül leszek. Nem járok bulizni, haverjaim sincsenek.... Egy tartós párkapcsolatra vágyok, aki szeret engem stb. Tényleg ilyen nagy az igényem? Most komolyan hol találjak egy rendes lányt aki nem egy r..banc? Velem van a baj?2018. máj. 12. 22:56
11/11 anonim válasza:
A kérdező nem jár sehová, nem ismerkedik, nincsenek barátai ez már önmagában megnehezíti a dolgát. Milyen lányt akar? Olyat, aki szép, okos, megértő stb. Az eszébe sem jut, hogy mindenki ilyen lányt akar, tehát azok a férfiak nyúlják el őket akiknek van vér a pucájában ismerkedni. Nem fog senki bekopogni hozzá, pláne nem egy szép csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!