Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresés egy férfi számára, aki nem szerencsés genetikával született maga a pokol?
Szex=fizikai kielégülés, vagyis tökmindegy ebben az esetben, hogy az (ingyenes/fizetős) nővel, kézzel, másik siránkozó gyk-s pasival, kecskével, műpncival vagy alvás közben spontán történik-e meg.
Amúgy a Wikipédia szerint az első szint a fiziológiai szükségletek, meg se említi a szexet (az a 3. szinten jelenik meg "intimitás" néven): "Physiological needs are the physical requirements for human survival. If these requirements are not met, the human body cannot function properly and will ultimately fail.
Physiological needs include:
Air (Breathing)
Water
Food
Sleep
Clothing
Shelter"
Utolsó, remélem, hogy a szöveget is elolvastad, nem csak agyatlanul bámultál a piramisra és gondoltál valamire.
Ott van leírva, hogy részben! kielégítettek. A szexnél a maszturbáció pont az a rész, amit el tud magának intézni az ember. Nem a legjobb, kb olyan, minthogy valaki kólát inna szívesen, de csak spriteot tud. Nem kapta meg, amire vágyott, de szomjas már nem lesz.
Egyébként a szerencsétlen genetikával születetteknek elég nehéz a társkeresés, a szellemileg vagy testileg sérültek bizony rendesen problémáznak rajta..
"összes alacsonyvékonyfélénkkistömegűcsór� � és a férfitöbblettől szenvedő örökszűz"
Te retardált... Nem vagyok alacsony (180 centi), vékony, félénk, kis tömegű (tautológia?), csóró (nettó 1+ millió), örökszűz (12 nővel voltam, egynek sem fizettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!