Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem valakivel és az első komolyabb randi előtt elmondtam, hogy válófélben vagyunk, és hogy minden tiszta legyen bemutattam neki a feleségem és a gyereket. Miért mondja, hogy nem kellett volna?
Szerintem nem sikerült megértened, mit akart mondani.
Ha nekem lenne egy válófélben lévő pasim, elvárnám, hogy legyen annyi esze, hogy úgy találkozzon velem, hogy se gyerek, se feleség ne legyen a lakásban. Szerintem így értette a kirakni a nőt meg a gyereket, hogy ne legyenek a szomszéd szobában, mikor dugtok, vagy ne találkozzanak dugás előtt vele, mikor még azt se tudja mit akar tőled..
Beszélj a férjével, mit szól ehhez. Mégis csak ő ismeri jobban.
A feleséged mit szólt hozzá? Gondolom, csak az ő orra alá akartad odadörgölni, hogy máris találtál valakit.
LOL
Te tényleg bemutattad az új nôdet? Szerintem nem vagy épelméjû.
Hát ez nem semmi.
És mégis mi vezérelt ilyen tettre? Az első komolyabb randi előtt bemutatni a feleséged? Minek is? Ahány növel egy pici valami is akárcsak kezdődni fog viszed az assszony elé?
Elég szólni, hogy ilyen állapotban vagy( válófélben).
De azért a nő se semmi...egy pasitól akivel még komoly randija sem volt elvárni, hogy dobja ki az assszony gyerekestől, ez igen!!!
Ezek szerint akkor a férjének őt is azonnal ki kéne dobnia a közös házból, mert hát szerinte ez a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!