Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ilyen módon tesztelni az udvarlómat első randi előtt?
Tulajdonképpen már régóta ismerjük egymást, nem is első találkozó, de randi minőségben az első és már elég régen láttuk egymást.
1 hónapot kellett várnunk, hogy összejöjjön a randi, ami szombaton lesz esedékes, azonban 2 napja azt érzem rajta, hogy nincs hozzám már kedve. Rákérdeztem, azt mondta, hogy hülyeséget beszélek, de a gesztusai nem ezt mutatják... Mondtam neki, holnap reggel, ha hazaérek, írok neki, lerendezett annyival, hogy "ok".
Arra gondoltam, mégsem írok neki, ha érdeklem, úgyis rám ír, hogy mi van most akkor... Mit gondoltok?
Gyerekes viselkedés. Érett felnőtt emberek NEM JÁTSZMÁZNAK!
Akkor te pedig így hazuggá fogsz válni, hisz megígérted neki, hogy írsz és ha még sem teszed, akkor ez azt jelenti, hogy nem vagy szavahihető ember.
Nezd, egy ilyen rakerdezes utan a legritkabb esetben mondjak azt csipobol, hogy valoban, mar nincs hozza annyira kedvem. Lehet, mar nincs kedve, az is lehet, mas problema miatt lehangolt.
Irj neki, ha mar megigerted es vard ki s szombatot, csak par nap. Addig meg ne nyaggasd. Ugyis ki fog derulni, mit skar.
"Gyerekes viselkedés. Érett felnőtt emberek NEM JÁTSZMÁZNAK!"
>Ez egy elterjedt hiedelem a "bölcs" emberek körében. Ha tudatosan nem játszmáznak, tudat alatt igen. Ha nem lenne játszma, akkor nem írnának annyi könyvet a férfi és női viselkedésről, mert mindenki előtt nyilvánvaló lenne a másik viselkedése. Ma már azt is tudjuk, hogy bizonyos viselkedéseknek evolúciós alapja van, és ha azt nem tanuljuk meg kezelni, rossz irányba mennek a dolgok.
De éld csak bele magad nyugodtan, hogy a felek annnnnyira nagyon tisztességesek egymással, hogy egyik sem próbálja kicsit sem manipulálni a másikat.
#5 Pontosan így van, mindenki játszmázik. Aki nem, az pont olyan unalmas is, igazából ez a cukor és a só is egyben a szerelemben. Mert ez teszi izgalmassá, és ugyanakkor emiatt szenvedhetünk is...
Amúgy kérdező eléggé nyomulós vagy. Még nemis randiztatok, de már nyaggatod. Randi előtti napokban szerintem tök oké, hogy keveset beszéltek, tartogassátok a találkára a mondandótokat. Az igazán gyerekes dolog a csetelgetés, meg telefonálgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!