Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes ilyen módon tesztelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ilyen módon tesztelni az udvarlómat első randi előtt?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen már régóta ismerjük egymást, nem is első találkozó, de randi minőségben az első és már elég régen láttuk egymást.

1 hónapot kellett várnunk, hogy összejöjjön a randi, ami szombaton lesz esedékes, azonban 2 napja azt érzem rajta, hogy nincs hozzám már kedve. Rákérdeztem, azt mondta, hogy hülyeséget beszélek, de a gesztusai nem ezt mutatják... Mondtam neki, holnap reggel, ha hazaérek, írok neki, lerendezett annyival, hogy "ok".

Arra gondoltam, mégsem írok neki, ha érdeklem, úgyis rám ír, hogy mi van most akkor... Mit gondoltok?

2018. máj. 2. 16:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha már játszma, egy kis könyvajánló:

[link]

2018. máj. 2. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!