Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet egy nő ha még a “csúnyának mondott” férfiak is elutasítják?
lefogy.
a környezetemben kb az extrém méretű elhízás az egyetlen ok, amikor egy nőt még a csúnya férfiak is elutasítják
13&14! Hát én a normál alkatú,de nagyon nem normális nőből is elutasítottam nem egyet. 1ik sosem találkoztunk de bele akart szólni az életembe,kritizált mit hogy csinálok,biztos rossz barátaim vannak....Másik 32 évesen 1diplomával olyan önállótlan volt mint egy 13éves.
Hát az igénytelenségtől is falra mászok. Lány szívta a töltött /ukrán olcsó cigit nyakra főre a randin,ruháját is átjárta. Volt egy nagyon szép lány. Randin undorítóan viselkedett,hajléktalan pisi szagú haverjával kiabálva beszélgetett ételt összemalackodta ruháját leette köpködött....
Miért mindig a külső? Annyi sokaknak taszító belső tulajdonság létezik ami ok lehet rá, hogy egy két randi után menekülnek (agresszív fellépés, jégkirálynő, beképzeltség, depresszió, keserű megjegyzések, nem tud elszakadni extől mert nagyon utálja/isteníti, mániákus valamiben) vagy fura viselkedés van(csámpás magassarkúban, kg smink vagy parfüm mánia, mindig vihog, mindenen elbőgi magát, könnyű vérű, antinőies, első randin házasodna már stb). Ezek is vannak elég zavaróak.
Amíg társat kerestem sok randim volt amin élőben látszólag rendben voltak a srácok külsőleg de a belül nagyon nem s nem is tudtak róla. Volt aki szó szerint ráborult az asztalra s fél órán át magyarázta ő milyen béna s vesztes. Hittem neki feláltam, hogy otthagyjam, de még egy órán át követett a városban, hogy de miért s oly jó beszélgetni....
Külsődön kell fejlesztened valószínűleg.
Nameg ezzel párhuzamosan a belsődön is. Tudni kell jól „viselni” a testedet. Önbizalom, nagyon fontos! A legjobb, ha önmagadat tudod adni, fel tudod vállalni, mindezt úgy tálalva, hogy másokban szimpátiát ébressz!
Ha ehhez jön egy jó test, magabiztos stílus, szexi öltözködés, akkor nem lehet gondod. Ezek mind-mind fejleszthető dolgok. Szingliségben ez a legjobb. Hatalmas energiákat tud befektetni az ember abba, hogy eladhatóvá tegye magát. Nagyon sokat kell tanulni. Emberektől, ismerősöktől, rokonoktól, önfejlesztő könyvekből (pl kommunikáció). És persze ott van az is, hogy ha figyelsz a testedre, tehát belekezdesz eg életmódváltásba, komoly étrendet követsz, edzel rendszeresen stb... ezek olyan életminőségbeli javulást tudnak adni! Mindenképp érdemes.
És igen, szakemberek. Tehát edzésnél egy programba beiratkozni, ahol alád raknak mindent, étrendet, személyi edzőt stb... elképesztően hasznos. Nyilván önállóan is lehet, ha nincs annyi zseton, de anyukámon személyesen látom, hogy az a havi 30 ezer menyire megtérül.
Pszichológus, ingyen lehet menni. Egyetemen mentálhigiénés szolgálat. Kórházban meg be kell jelentkezni pszichológushoz, azt csá. Nagyon jó iránymutatást tud adni. A lényeget neked kell minden esetben csinálnod. Ha valamit szeretnél elérni, akkor a szakember segítsége a legjobb útmutatás. Aztán az ismerősök rokonok. Utána pedig te magad.
Ismerned kell magad! Szerintem ismered is. Mondd el, hogy miért nem jössz be a pasiknak!
"Miért mindig a külső? "
Azért, mert a külső az első szűrő mindenkinél, és ha nagyon nem jön be a külseje, akkor már ritkábban kap esélyt, hogy megmutassa a belső tulajdonságait
15: " Hát én a normál alkatú,de nagyon nem normális nőből is elutasítottam nem egyet"
Én is! Sőt!
De itt most nem rólad beszélünk, hanem rengeteg másik férfiről.
És ha körülnézek, akkor bizony van nem egy olyan haverom, aki kb lyuk-lyuk elven néz a nőkre, és valami nagyon extrém problémának kell lennie, hogy elutasítson egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!