Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül fogok meghalni?
Figyelt kérdés
Lassan 18 éves leszek és még csak nem is tetszettem soha senki értelmesnek, akik bejöttek ők sem viszonozták az érzéseim. Néha már úgy érzem, hogy ez így is lesz örökre. Tudom, hogy még ráérek stb...de olyan rossz látni más párokat, meg vágyok rá, hogy valaki szeressen , baráti köröm se túl nagy. Szüleim szerint csak túl érett vagyok a kortársaimhoz, de az idősebbek meg nem állnak szóba ennyi idősekkel. Nem tartom magam szépnek, talán innen fakad a probléma ?2018. máj. 10. 17:32
21/28 A kérdező kommentje:
Én csak kifejtettem miért ne szeretnék neten ismerkedni. Többedjére mondtam, hogy nem szeretnék neten ismerkedni. Te ezek után többször célozgattál a találkozásra, mikor az elején leszögeztem, hogy nem szeretnék, és szerintem el is magyaráztam miért. Flegma kettőnk közül te voltál, nem értem minek jössz ide lehordani, nyilván nem lehetek mindenkinek szimpatikus. De nehogy én legyek a flegma, csak mert többedjére sem értetted meg amit írtam. Normális hangnemben írtam neked egész végig, el is küldhettelek volna melegebb éghajlatra, de nem tettem.
2018. máj. 18. 18:37
22/28 anonim válasza:
Őszintén: mi bajod van a neten ismerkedéssel? Én 8 hónapja vagyok együtt valakivel és a neten ismertem meg.
Sőt, kifejezetten youtubon.
23/28 anonim válasza:
#22, nagy titkok ezek... nincs baráti köre, nincs pasija, de ismerkedni nem akar - net, vagy a járda? Nem látom a különbséget, de nem kell mindenkit megérteni.
24/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom honnan szeditek ezeket az eszmefuttatásokat, hogy nincsenek barátaim . Azért mert nem nagy a baráti köröm , attól még vannak barátaim. Nem ismertek, de persze ugatni könnyű, hogy ilyen meg olyan, hülye vagyok mert nem szeretek neten ismerkedni. Szerintem épp az a hülye aki nem akarja megérteni a döntésem, meg aki előítéletes.
2018. máj. 22. 14:48
25/28 anonim válasza:
#24, nem mondta senki, hogy hülye vagy... én nem látok különbséget a net meg a nem net közt, de mindegy. Neked van problémád, nem nekem. Talán ezzel is összefügg.
Ugyanezt mondanám, ha egy kávé mellett beszélgetnénk "élő"ben.
De ugyanúgy nem akarnék semmi kapcsolat jellegű dolgot veled, az egy más kategória, bár nyilván különféle technológiákkal megvalósított beszélgetésből indul ki.
26/28 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy egyeznie kell a véleményünknek.
2018. máj. 22. 15:31
27/28 anonim válasza:
#26, nekem nincs "véleményem", nem is írtam semmi ilyenről.
Azt írtam, hogy itt a neten sem mondok mást, mint ha személyesen mondanám, tehát a saját mondandóm identikus, függetlenül a technikai realizációtól.
28/28 anonim válasza:
Miért, más is kísérjen a halálba? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!