Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül fogok meghalni?
#9-es, "nekem sincs széles baráti köröm de ez az érettséghez tartozik." ennél nagyobb hülyeséget nem tudtál volna írni? :)
Sem a baráti kör, sem annak a szélessége nem függ össze sehogy sem az érettséggel. Nem azért nincsen széles baráti köröd, mert érett vagy...
#12-es, nem. Legutóbb talán 12 évesen voltam annyira nyitott, hogy mindenkivel barátkozzak. Tanulságos volt. Nekem sincsen széles baráti köröm, de tisztában vagyok vele, hogy az érettséggel nem függ ez össze.
Azok alapján, amit eddig írtam, elmondhatom hogy lehetnék a zárkózott/nyitott, érett/éretlen tulajdonság párok összes permutációja, mindegyiknek ugyan akkora az esélye, mert ezek nem függenek össze.
Viszont az életkorunkkal már sokkal inkább összefüggésben van a barátaink száma: [link]
Bocsi ha idegesítő, bunkó vagyok. Így az egyetem 3. évének végére már teljesen kiégtem.
Kellemetlen dolog ez a párkeresés nem ?:D
Nekem mindig sokkal idősebb lányok tetszettek, mert csak ők értették meg a gondolkodásmódom meg ahogy látom az életet, de egy jóideje belefáradtam ebbe és inkább magammal foglalkoztam az elmúlt évben.
De amit láttam az egyértelművé tette számomra, hogy a sikeres párkeresés 99%ban azon múlik, hogy mennyire fogadod el magad. Ehhez mondjuk elég nagy empátia kell, meg képzelőerő, de gondolj bele, hogyha te fiú lennél járnál saját magaddal? Ha te egy teljesen átlagos fiú lennél elfogadnád magad? Nekem 17-18évesen a válaszom az lett volna, hogyha lány lennék a halálért se választanám magam. Minek egy ilyen depressziós céltalan emberrel járni mikor annyi jó lehetőséged lenne átlagos lányként:D
Azóta már eltelt 2 év, megtanultam elfogadni magam és elengedni ezt az egészet. Semmi értelme ezen feszengeni amúgy.
Ha megszereted magad majd jön minden.
Remélem segitettem. (20F)
Egyébként meg mondta bárki is, hogy nem vagy szép? Nem lehet, hogy csak bemeséled magadnak?
Bár fiúknál fontosabb a külső, de én anno jócskán alábecsültem a saját kinézetem :D lehet, hogy veled is ez va, és közismert tény, hogy a magabiztosság szexi.
"Idősebbek nem állnak szóba ilyen fiatalokkal.."
Ez rohadtul nincs így. Sok olyan van, aki simán összejönne fiatallal.
De szerintem egyszerűen csak a te elvárásaid túl nagyok és ezért nem találsz igazán senkit.
Kevesen halnak meg egyedül... Orvos ápoló stb lesznek ott, ne félj.
18 évesen kicsit merész előrejelzés, azt gondolom.
Én beszéltem vele sokat, kedvesnek tűnt, cseréltünk képet, de a végén nagyon flegmán elküldött, teljesen felháborodott, hogy mit akarok én tőle, be sem jövök neki, ne magyarázkodjak, bla, bla, bla...
De mindezt az után, hogy csak kedvesen felajánlottam a lehetőséget.
Őszintén mire számítasz így mással? Ez a hirtelen flegmáskodás nem vonzó senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!