Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet, hogy azért nincsen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy azért nincsen barátnőm mert egyáltalán nem kezdeményezem a lányoknál?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és még sohasem volt barátnőm is igazából egy két mondaton kívül semmilyen más dolgom nem volt a lányokkal. Nem igazán látom esélyét annak,hogy valaha is legyen kapcsolatom. Szerintem a külsőm miatt is és talán a hozzáállásom és a felfogásom is befolyásolja. Nagyon félénk vagyok a lányokkal szemben és még szűz is vagyok de szerintem ezt rögtön észreveszik rajtam. A lányok közelében jelentéktelennek és visszataszítónak éreztem mindig is magamat.

2018. máj. 10. 11:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Most írtam ki először a kérdésemet.
2018. máj. 10. 12:53
 12/21 anonim ***** válasza:
kérdező,attól mert nem kezdeményezel a nőknél még láthatod rajtuk hogy ha bejössz nekik,csak nem jössz be senkinek,ha elkezdesz kezdeményezni akkor se fogsz.Csak pluszba lesz pár elutasításba részed.
2018. máj. 10. 13:16
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem értek a nőkhöz így nem tudom sohasem, hogy szimpatikus vagyok-e vagy sem.
2018. máj. 10. 13:23
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
nem értesz a nőkhöz?márpedig az ilyen férfiak nem jönnek be a nőknek
2018. máj. 10. 13:38
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom értelmezni a "jelzéseiket".
2018. máj. 10. 13:42
 16/21 anonim ***** válasza:

Most elég hülyén érzem én is magam, de nem kellett volna ezt nekünk iskolában megtanulni?

Ez olyan dolog, titkos, mint az hogy Mészáros Lőrinc hogy szerez sok pénzt. Annak elmondták nekünk nem.

Amúgy apám mindig azt mondta fiatal koromban, olyannal barátkozzam, aki jól tud csajozni, attól tudok tanulni.

Igaza van, a kérdezőnek is ilyet kéne találnia, de szerintem a hímek is kerülik.

2018. máj. 10. 15:00
 17/21 A kérdező kommentje:
Igen ők is kerülnek engem.
2018. máj. 10. 15:02
 18/21 anonim ***** válasza:
Még emberek közé sem jársz, lehet még barátkozni sem lennél képes, nem hogy barátnőt szerezni... Ha nincs semmilyen szociális készséged, nem tudsz sehol sem kapcsolatokat kiépíteni. Járj emberek közé, figyeld meg, hogy viselkednek(ne bámuld őket) menj emberek közé és érezd, hogy te is egy vagy közülük. Olvass utána a testbeszédnek és utána nézd meg az emberek viselkedését. Kicsit mindent másképp látsz. :) Visszatérve a valódi problémára, csak ezt tudom mondani, menj lányok közé és próbálj meg szemezni, mosolyogni, valamit.
2018. máj. 11. 08:44
 19/21 A kérdező kommentje:

Sajnos a lányok szemébe nem szoktam nézni,csak a földet bámulom. És persze mosolyogni sem szoktam mert nem szeretek.

Emberek közé nagyon ritkán megyek köszönhetően annak,hogy nem érzek ilyenkor jól magamat és számomra ez kellemetlen.

2018. máj. 11. 08:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Úgy közeledjél a lányokhoz, mintha fiúk lennének, akkor elmúlik a kisebbségi érzésed. Csak beszélgess velük simán, bármilyen témáról, és közben kialakulhat valamiféle vonzalom, esetleg a lány részéről is.
2018. máj. 11. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!