Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet ezekben általánosítani a nőket?
Lehet általánosítani abban hogy a nők a magabiztos határozott férfias férfiakat akarják és fontos hogy magasabb legyen náluk a férfi.
Ezekben a kérdésekben mind egyformák a nők vagy van akinek nem ilyenek az igényei?
"Tisztalt #8-as! Én kérek elnézést, hogy jobban hiszek a saját tapasztalataimnak és a felméréseknek, mint néhány olyan embernek, akik tökéletes és ideális elvárásokat írnak folyamatosan."
A te dolgod. De hogy a szövegértelmezéssel komoly problémáid vannak, az már most látszik. Én egy szóval nem említettem semmiféle ideális vagy tökéletes elvárásokat.
"Ha gondolod, Pécsen összefuthatunk és kiülhetünk a főtérre megszámolni, hány olyan párost látunk, ahol a férfi alacsonyabb. Aztán általánosíthatunk az eredmények alapján."
Ezért nincs kedvem utazgatni, kösz.
"Inkább a hozzád hasonló idealistáknak kéne felfogni, hogy a világ nem tökéletes, az emberek nem tökéletesek, az elvárások nem tökéletesek és hasonló apróságok."
Még egyszer szövegértés: egy szóval sem írtam semmiféle tökéletességről, sem pedig idelizmusról. Fogalmad sincs, hogyan gondolkozom, és annak alapján, amit írtál, arról sem, hogy mire akartam kilyukadni a hozzászólásomban. De tudod mit, segítek: arra, hogy nem csak a te szempontjaid léteznek. És hogy ami a tieidtől eltér, az egyszerűen csak MÁS. De te úgy látszik, képtelen vagy eljutni oda, hogy ne ragassz rá bármire, ami felbukkan a tapasztalatodban, egy "jó" vagy "rossz" pecsétet. Így tényleg a legostobább emberek gondolkodnak, abszolúte mindenfajta árnyalatok nélkül, csak fekete-fehérben.
#13: Pedig itt arról van szó, hogy ha egy férfi leírja a tapasztalatit az elvárások terén, fél perc alatt lepontozzák és letépik a fejét, hogy az bizony nincs úgy. Lást a hozzászólásom, amiben írtam a felmérésekről és pszichológiáról is. Nem arról szólt, hogy egy "nem számít a magasság" szöveg, hanem egy reális elvárást írtam le.
Ha gondolod kereshetsz élő utcai webcamot, azt online is nézhetjük! :D
"De tudod mit, segítek: arra, hogy nem csak a te szempontjaid léteznek. És hogy ami a tieidtől eltér, az egyszerűen csak MÁS. De te úgy látszik, képtelen vagy eljutni oda, hogy ne ragassz rá bármire, ami felbukkan a tapasztalatodban, egy "jó" vagy "rossz" pecsétet. Így tényleg a legostobább emberek gondolkodnak, abszolúte mindenfajta árnyalatok nélkül, csak fekete-fehérben."
Te nem fogtál fel semmit abból, amit írtam. Fuss neki még egyszer annak, hogy miről is van szó itt elvárások terén és mire is akadnak ki az oldalon a női hozzászólók. Fuss neki annak, hogyha egy férfi leírja, hogy pl. a nagyképű srácokat bírják a nők. Letépik a fejét. Fuss neki annak, ha egy férfi leírja, hogy a nők többsége nála magasabb pasival nem kezd. Letépik a fejét. Szóval, akkor most ezek a helyzetek szerinted nem arról szólnak, hogy a nők elvárásait itt egy csomóan próbálják túlidealizálni?
Te is írtál egy választ, ami arról szól, hogy mindenki más és hasonlók.
Amúgy részemről észrevetted, hogy a hozzászólásaim NEM MINDENKIRŐL, hanem az emberek EGY RÉSZÉRŐL szólnak? :D Akkor miről beszélsz? Melyik eltérő véleményt nem fogadom el?
És nem, nem leszek ostoba, mert tájékozódom és több szempontot is figyelembe veszek. Elég sokatmondó, hogy amíg egy csomó férfi érvel és hasonlók, a nők részéről általában 1-2 hozzászólás után átmegy abba a szöveg, hogy a ostoba/szűz/lúzer a másik. Na, ez az igazi ostobaság.
Nincsenek általános érvényű "szabályok", viszont a magabiztosságra és a határozottságra lehet azt mondani, hogy egy nőnek nagy valószínűséggel jobban tetszik az olyan férfi aki ezek birtokában van. Szóval általánosítani sose lehet, de vannak olyan dolgok, amitől egy nő vonzóbbnak láthatja a férfit, ilyen pl a határozottság, magabiztosság, humor stb, de ezek fordítva is igazak szerintem, egy férfinek is jobban tetszik egy olyan nő, akik rendelkeznek ezekkel.
A magasság egy más dolog, az külsőség. Nem egy olyat ismerek ahol a férfi az alacsonyabb, mégis férfiként néz fel rá a nő.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!