Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes nők / lányok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők / lányok miért szeretnek általánosítani? L

Figyelt kérdés

Gondolom mert kiegtek lelkileg de már a 16 évesek is ezt csinálják. Tisztelet a kivételnek. Kifognak néhány seg..fejt és már az osszes pasi olyan.

"nincs normalis pasi"

" a pasik..."

"a pasik csak az ilyen nőket szeretik akik..."

"minden pasi csak dugni akar"

Meg lehetne sorolni, csak azt nem fogjak fel hogy nincs 2 teljesen egyforma pasi és ugy ítélkeznek hogy volt 1-2 tahó pasijuk. Persze a pasiknal is van aki szeret általánosítani de ott kevesebb. Meg ok toleransabbak a lany külsejével ( nem mind). De nem kell bombaninek lenni hogy kelljen bárkinek.

2016. júl. 10. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Majd ha felnősz és elkezdesz ismerkedni, rájössz, hogyan működik ez.
2016. júl. 10. 14:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert egy rendes férfi átk_rta a fejüket, csalódottak és ezt az oldalt használják hisztifalnak.
2016. júl. 10. 14:33
 3/7 Noblesse Oblige ***** válasza:
89%

Szerintem az általánosítás egy teljesen normális és átlagos emberi tulajdonság. És kell is, hogy kezelni tudjuk a helyzeteket. Az általánosítás olyan mint egy fiók a fejben, amibe az aktákat pakolod. Ha nincs időd végignyálazni az összes aktát, akkor bepakolod bizonyos szempontok szerint egy fakkba, azt ha majd kell onnan kikotrod.

Én nem aggódnék ezen lányokért, majd ha jön a nagybetűs, akkor minden kis dogmájuk, mint a kártya vár esik eleire.

2016. júl. 10. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
3mas miről beszélsz?
2016. júl. 10. 15:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha az emberek nagy resze feltudna fogni h nincs ket egyforma ember akkor nem lenne ez
2016. júl. 10. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyik pasi sem volt egyforma, akivel ismerkedtem/jártam. Mindben csalódtam.
2016. júl. 10. 19:46
 7/7 anonim ***** válasza:

mégis mi vitt rá, hogy pont erre a nyomorult oldalra rakd fel ezt a kérdést, ahol hetente jó ha van 3 ilyen miértbunkókapasik típusú kérdés, de miértribiazösszsnő pedig naponta 4000.

édes jó istenem.... menj inkább rad. feminista oldalakra pitsogni ilyenek miatt, ne ide, ahol pont az ellenkezője jellemző...

2016. júl. 10. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!